2023 27. kitabı
#kitapyorumu #seldaileoku Leyla, Duman'a aşk, Duman Leyla'ya İS oldu. Onların kaderleri o kanlı gecede değişti. Daldan düşen yaprak misali rüzgar, iki seven kalbi farklı yönlere savurdu. Ama bir gerçek vardı. Kaderde yaşanması gereken ne varsa yaşanacaktı. Leyla ve Duman için esas sınav 13 sene sonra başlayacaktı. . Konusu beni fena çarptı. Sevgili payelll Zeynep yazdıkların beni tekrardan o yıllara götürdü. Mardin katliamı... O yıllar oradaydım. Duyduklarım ve yaşanılanlar...Okurken bile kahroldum. O siren seslerini, o geceyi, o havayı, sonradan gördüğüm o korkunç görüntüyü unutmam mümkün değil. Ne kadar emek vererek yazdığın bariz ortada. Seni can-ı yürekten kutluyorum. Gerçekleri bilmesem inanmam mümkün değildi. Ama ne yazık ki acımasız gerçekler yüzüme tokat gibi çarptı. @kitap_kolik_bir_kadn Şengül kendinde olmadığını biliyorum ki keza aynı durumdayım. Gerçekleri bilerek okumak bizi fazlasıyla etkiledi.Ama güzel bir sohbet oldu. Konu gerçek ama tabi ki kurgusu farklı. Elimden bırakamadığım ve 24 saat dolmadan bitirdiğim kitaplardan biri oldu. Leyla...Seni başımın üstünde taşısam yeri var. Ayşem ve Leyla artık kankalarım oldular.Yalnız sen Ayşem'i de solladın be kadın. Bir şey olacağını kesinlikle tahmin ettim. Derler ya yavaş atın tekmesi ağır olur. Leyla sen tozu dumana kattın. Evet iki Duman'ı da birbirine kattı.Hele ki bir bölüm okudum. Gözümde şimşekler çaktı. Ellerine sağlık.Güçlünün güçlüsü kadınları okumayı seviyorum. Leyla için ne desem az kalır. Sayfalarca yazarım Leyla'yı... Duman... Çok güzel sevdin be adamım. Senin içindeki sevginin boyutunu ölçmem imkansız. Öyle ki yaptıklarını düşününce, seni sevmeyen ölsün diyesim geldi. Gözüm Aslı'yı aradı.Ama sağolsun Roza burada ipi göğüsledi. Polat ile güzel bir ikili oldular. Sevdim. Kitap için denecek çok şey var.Sizi biraz merakta bırakmak istiyorum. Merak edin. Konusu fazlasıyla ilgi çekici ve devamı muazzam güzellikte. . Mezopotamya toprakları büyük bir acı ile sınandı.Leyla ve Duman hikayelerini güzel tamamladı. Ya hikayeleri yarım kalanlar? İşte bu durum ne yazık ki devam etmekte... Tavsiyedir dememe gerek var mı? Bence siz benim ne düşündüğümü çoktan anladınız.
Aşk
Duman İziPayelll · Otantik Kitap · 202380 okunma