2023 100. kitabı
Karanlık şehrin üzerine sis bulutu gibi çöken kaosla birlikte, kurulan düzene karşı olan savaşlar daha da netlik kazanarak son hızda devam ediyordu . Bir yanda güç. diğer yanda özgürlük için savaşılırken ,her iki tarafı da yok edip hakimiyet kurmaya çabalayan Şerif Frederic vardı. Direniş cephesi planlarını uygularken, ortaya çıkan infazcıyla işbirliği yapmaları ve aldıkları bazı kararlar Frederic'in önünü açarak ,yer altı bağlantılarını elinde tutan Kahna'yı kontrol altında tutmasını sağlıyordu . Din kisvesi altında gizlenen rahipler de bu güç Savaşı'nın içinde oldukça büyük bir yere sahiptiler . Bütün taraflar kendi kurbanlarını belirleyip tek tek infaz ediyorken büyük bir rekabet yaşanıyordu . Savaşta,bu dünyaya ait olan varlıkların yanında dünya dışı varlıklar ,büyüler , büyücüler ve yaratıklar da olaylara eşlik ediyordu . Madam Celska ve kızlarının ,karanlık işler çeviren Baron Riggs ve oğullarına karşı aldığı muhteşem galibiyet ile Kahna 'nın eli ne kadar zayıflamıştı bilinmez .Devamı için üçüncü kitabı bekliyor olacağım . Kim av ,kim avcıydı ? Muhteşem bir fantastik kurgunun içine zekice yerleştirilmiş karakterler kendilerine yazılan rolü ustalıkla oynuyorlardı .Bu seriyi film olarak ta izlemek isterim mutlaka .Sizler de tavsiye ederim canlar .Yazarlarımızın kalemine sağlık
Sisler ŞehriHakan Yurtseven · Linza Yayınları · 202314 okunma