Serinin son kitabı,tüm düğümler çözülüyor.Handan o olaydan sonra miami deki kanser kardeşinin yanına apar topar gidiyor ama bir yıl kalıyor yeğeninin yanında bir hastane bir ev. Ama işe yaramıyor onca çaba kardeşini kaybediyor.Handan çok genç yaşlarda sevdiğini bırakıyor yaşça büyük hocasıyla evleniyor,hamiledir.Ama bebeğini kaybeder anne olamayacağını öğrenir,bunun ve eşinin terk etmesiyle tüm enerjisiyle işine verir kendini ve sadece erkeklerle ilişkisi cinsellik içindir.iş hayatı ve erkekler onun hayattan intikam alma araçları olmuştur.Artık anne olma fırsatı olmuştur,kardeşinin çocukları özellikle de Defne yel olan bağı özeldir,ist a gelirler bir anda Gezi olaylarının içinde bulurlar kendilerini,Defne parkın içinde olaylara karışır göz altına alınır ve bunalan Handan her şeyi avukatı ayarlayıp üç gün için kendini toplayabilmek için İzmir taraflarına uzanmak istedi ne de olsa İzmir liydi. Tesadüfler Urla ya düşürür yolunu ve bir kitapçıda Derya ile karşılaşır ve oda sorularını sorar o da kendi bilmediklerini öğrenir.Bir çok son var bu seride herkesin kaybettikleri var ama tam da çok ümitsiz değildir kalanlar bir şekilde yeni kazanımlarla kendilerine açılan yollarda yürüyorlar,yeniden öğrenerek.Dersler alınıyor fakat kayıplarda büyüktür,en masumlar giderken göz yaşım kıt.Halide Edip in en bilinen eseri Handan la ilişki kurulması o dönemdeki kadın ile günümüz kadının cinsel özgürlüğü sorunsalı,gerçek aşk gibi konular edebiyatımızın neferiyle ve karakteriyle günümüze Ayşe Kulin le taşınmıştır.Güzel bir kurguydu.