2023 168. kitabı
Okunma: 14 Aralık 2023 18:53
Merhabalar Bugün sizlere korku temalı gotik ögeler içeren keyifle okuduğum bir eserle geldim. Otantik Kitap 'tan #hacienda #ısabelcanas imzalı eser bizlere bölümler halinde Andres ve Beatriz diliyle gerilimi sonuna kadar yaşatıyor. San İsidro çiftliğine, baloda tanışıp evlendiği Rudolfo ile gelen Beatriz yokluktan, aşağılanmaktan bıkmış, haksız yere idam edilen babasını, kalacak bir evi bile olmayan akraba yanında kalan annesini geride bırakmıştı. Artık bu ev onundu ,efendisi oydu. Peki ev onu kabul edecek miydi? Evin içine hapsolmuş ruh, günler içerisinde Beatriz'i her şekilde rahatsız eder, eşi sık sık iş gezisine gider o da bir şeyler saklamaktadır, eşinin kardeşi Juana da ona takmış vaziyette kibriyle etrafta varlığını gösterir. Rahata ermek için geldiği ev ona hiç umduğu hayatı yaşatmaz, çareyi evdeki yardımcıların akrabası rahip Andres'ten yardım istemekte bulur. Andres, evi iyileştirebilecek mi? Büyükannesinden aldığı özel cadılık güçleri ve rahiplik yeteneği ile mücadeleye girişen Andres'i ne gibi sürprizler bekliyor? Merakla, heyecanla okudum, #okudumokuyun dediklerim arasına girdi ~~ Savaş yaralar bıraktı. Kötü ruhlar bıraktı. İnsanları bozdu. ~~ Evler hakkında. Bence içinde yaşayan insanların duygularını çektiklerine inanıyorum. Bazen bu duygular o kadar güçlüdür ki kapıdan içeri girerken hissedebilirsiniz. Ve bu duygular olumsuz olduğunda. Kötülük kötülüğü doğurur ve evi dolduracak kadar büyür. ~~ İnsanlık zaten çok fazla kötülük görmüştü ve kurtarılamamıştı. Şimdi ile son arasında da çok fazla acı görmeye devam edecekti. ~~ Ayşen Sıla #otantikkitap #pamuksekerkitap
HaciendaIsabel Cañas · Otantik Kitap · 202340 okunma