2023 26. kitabı
||Dördüncü Kanat•Rebecca Yarros 10/10 KONUSU Violet Sorrengail, yıllarca katipler bölüğüne girmek için eğitim almış biri..Fakat o gün geldiğinde annesi General Sorrengail, ona Biniciler bölüğüne girmesini emrediyor. Tabi birden fazla sorunu var çünkü fiziken zayıf olduğu için onun başaracağına kimse inanmıyor.. Ayrıca Biniciler Bölüğüne gidebilmek için geçmesi gereken ilk sınavda onu öldürmek için hazırda bekleyen birden fazla insan olduğunu fark ediyor. En çokta Xaden Riorsan… YORUMUM Enemies to Lovers Savaş Akademisi Ejderhalaarr Büyü VİOLET… Daha kitabı okumadan karakter kartından Violet’i aşırı sevmiştim ehehe ama okuyuncaaa aşık olmamak imkansııızz.. Zekasını okurken hayran kaldım, korkması ama belli etmemesi, adaleti, cesareti, herşeyiii mükemmeldi ve sürekli çığlık atmak istedim okurken ahshsha TAİRN.. Allahımmm ejderhalarla bağ kuruyoruz ve onlarla zihnimizde konuşuyoruz ve bize öyle bir bağlılar, öyle bir korumacılar kiii ( Neden böyle bir dünyada yaşamıyoruz) Tairn ve Violet sahneleri zaten favorim yani, söyleyecek cümle bulamıyorum onları anlatırken Xaden.. Bu kadar iyi olamazsın, olmamalısınnn AĞAĞAĞAĞA Yan karakter fazlaydı, gerçekten çoğunu çok sevdimm, bazılarının sahnesi yetmedi bile bana ama sanırım favorim Ridoc, ciddi kalamayan Ridoc Çok sevdimmm İlk kez bir kitabın tek bir sayfasından bile sıkılmadım gerçekten ve hep diken üstünde okudum AMA O SON 100 SAYFA AĞAĞAĞAĞA ÇIĞLIIKKKK>>>>> Bir olay geliyor başlarına ve bunu yapanlardan NEFRET EDİYORUM ilk kez sinirden ağladım, gerçekten nefretlik şeyler yaşandı çok öfkelendim, sonunda da zaten şok yaşadım o yüzden acilenn 2. kitabın gelmesi gerek
Dördüncü KanatRebecca Yarros · Olimpos Yayınları · 20236,3bin okunma