2023 30. kitabı
Okunma: 18 Aralık 2023 18:02
Sabah Mucizesi Hal Elrod Benim Sabah Mucizesi ile tanışmam geçen yıl olmuştu. Açıkçası okumaya başlayıp kitabın son bölümü olan Sabah Mucizesi’yle Otuz Günde Hayatı Değiştirme Görevi bölümüne geldiğimde verilen tavsiyelere uyarak hayatımda bazı değişiklikler yapmaya kendimi hazır hissetmiyordum. Ancak hepimiz yeni yıla girerken hayatımızda bazı değişiklikler yapmak ve daha iyi bir hayat yaşamak için heyecan duyarız. Yaşadığım heyecan bana bu kitabın kütüphanemde olduğunu hatırlattı ve bu noktada tekrar elime alarak kitabı okumaya başladım. Şimdi kendimi geçen seneye göre çok daha hazır ve enerjik hissediyorum. Kitabın bana öğrettiği en önemli şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum ve belki sizde de hayatınızda sizi daha da ileriye taşıyacak bazı değişiklikler yapma isteği uyandırmış olurum. “Hayatının farklı olmasını istiyorsan önce kendin farklı bir şeyler yapmaya istekli olmalısın.” Ne kadar doğru değil mi? Unutmayın, hayatınızın durumu ancak siz kendinizi geliştirip olmanız gereken insana dönüştürdükten sonra iyileşecek. Hayatınızın otuz günü tam olarak şöyle olabilir: yepyeni bir başlangıç, yepyeni bir siz... Kitabı okuduktan sonra kendime yeni bir ajanda aldım ve yeni yıl hedeflerimi yazdım. Günlük tutmaya kadar verdim ve onun için de yeni bir defter aldım. Her sabah güne 1 saat erken başlayarak kendimi dinleme ve geliştirme adına bazı adımlar atmaya karar verdim. İstediklerimi, olmaya karar verdiğim kişiyi ve hayatımı daha da iyileştirmek için neler yapmayı kafama koyduğumu not ettim. Haydi siz de yeni bir sayfa açarak kendinize daha fazla zaman ayırın. Şimdi ve gelecekte hayat kalitenizde en önemli belirleyici faktörün dönüştüğünüz kişi olacağını da asla unutmayın! 🩵
Sabah MucizesiHal Elrod · Pegasus Yayınları · 2019565 okunma