2023 127. kitabı
Yine aynı noktadayız, seriler ilerledikçe size anlatmakta oldukça zorlanıyorum. Pekala spoiler vermeden deneyeceğim. İlk kitap ne ki dedirten cins ile karşımızdayım. Karakter geçmişlerine indiğimiz, daha çok olayın iç içe yaşandığı ve elbette çok daha akıcı bir aksiyonla taçlanmış Bronz 2'de her şeyin "enleri" toplanmış. Kitaba şöyle bir bakayım diye düşünenler ilk kitabın sonuna rica etsem bakabilir mi? Yazar resmen her bölümde bize -ilk kitapta olduğu gibi- minik sırlar verip "hadi bakalım birleştir" diyor. Hisar'ın ara ara bize zihinsel telapeti yapıp ona karşı sonsuz bir merak beslememiz sağlaması mı desem, kimin kime güveneceğini bilemememiz mi desem, Kulakçı'nın nihayet kim olduğunu öğrenip şaşkınlık yaşamamız mı desem inanın hangisinden söz etsem hiç bilmiyorum. Yazarın kaleminde en çok sevdiğim şey ise asla sıkılmamanız. Şuradan çıkardığım sonuçta yazarın tıpkı biz gibi okurlar gibi akıcı kitapları okumayı sevdiği gerçeği. Ne kaos bitiyor ne aksiyon, resmen ilk kitap sadece hazırlık olarak kalmış. Bronz 2 çok çok daha iyiydi. O son sayfalar arkadaşlarım, işte o son sayfalar bize niçin serinin 3. kitabı tam şu an elimizde yok dedirtiyor. Okumanızı ısrarla tavsiye ediyorum. Ciddi anlamda yazarın kalemi çok güzel. Evet nerede kalmıştık? 3. kitap lütfen, en acilinden rica ediyorum. #bronz2 #özgenaz #renyayınları
Roman
Bronz 2Özge Naz · Ren Kitap · 20231,866 okunma