Geceye bir not bırak desem ne yazardın? Ben:Her gecenin bir sabahı vardır.Umutsuz olmaya gerek yok.Hala nefes alabiliyorsak bir umut vardır her zaman..Kendini toparla ve yola devam et.Asla pes etme.😊
1 +1'leme
1.086 Gösterim
Bir bakış bile yeterken anlatmaya her şeyi Kalbinizi dolduran duygular Kalbinizde kaldı. Behçet NECATİGİL
Yarım kalmış ayrılıklar, yaşanmamış yaslar, söylenememiş sözler, verilememiş tepkiler, açıkça ifade edilmemiş duygular, yarım kalmış hayaller yani bitirilmemiş bütün İşler açık kalmış birer dosya olarak hem zihnimizde hem de bedenimizde bizi yormaya devam eder.(Murat Yıldırım)
Bu yorum görüntülenemiyor
Göz görmüyor diye uzak düşülmez, yeter ki gönüle mesafe girmesin...
Göz görmeyince gönül katlanır derler ama gönüle giren gözden uzak olsa ne olur ki.Nereye gidersen git o kalbindeyse onsuzluk katlanılmaz olur.
Bu yorum görüntülenemiyor
Yine bu sokaklar ve caddeler boşa sarf edilmiş cümleler Elbette seni üzer; bu gidişler, bu vedasız bitişler.. _rei iyi geceler:))
Önceki 2 yanıtı göster
Ela bat
Ela bat
Hiçkimseyi hayatınızın vazgeçilmezi yapacak kadar çok sevmeyin.Çünkü herkes bir gün gidebilir.Önemli olan geride siz ne durumda kaldığınız.Bunun için Mevlana'nın şu alıntısını çok severim: Allah der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler: "Onsuz yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım. Ve Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar. Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... "Düşmem" dersin düşersin, "Şaşmam" dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, "Öldüm" der durur, yine de yaşarsın... HZ. MEVLANA
1 yanıtı göster
Bakmayı bilirsen her yerde güzellik vardır ☘️😇
Bakmayı Bilmek, Sevmeyi Bilmektir. Güzel, Onun İçin Zaman Ayırana Görünür. (Kemal Sayar)