Gönderi

Emanet bilinci ve Sorgulama usülü
10/10
·184 syf.··
Beğendi
·
2023 49. kitabı
·
32 saatte okudu
·
Okunma: 08 Temmuz 2023 05:17
Bulutsuz bir yaz gecesiydi. Şehir ışıklarından mahrum kalan köyümde yıldızlar daha net bir şekilde seçiliyordu. Kendime birini seçebiliyordum bu yıldızlardan ve o en parlak olanı olurdu içlerinden.
Muhtelif 1Altay Cem Meriç · İnsan Yayınları · 20251,900 okunma
··2 alıntı·
4.997 Gösterim
15 Yorum
Bir inceleme bu kadar mı güzel olur..🙏👏 Duygularımın tercümanı bir inceleme olmuş. Teşekkürlerimi sunuyorum dostum. 💫✨
Ben teşekkür ederim hocam sağolun
1 yanıtı göster
Okuma yazmaya başladığın zamandan baslasaydin bra böyle kısa olmuş, işte okumayı şöyle öğrendim kırmızı kurdele anısı falan sonra yavaş yavaş Altay abiye gelirdin ben sevmedim bu şekil kısa öz olmuş kendinden bir şey katmamissin
Önceki 4 yanıtı göster
Altay Naze Meriçdaş : banane köy anılarından ba na beeee, mahvetmişsin kitabımı djdjdjdjd
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Sen beklentiyi yüksek tutma dediğin için öyle yapmıştım ama kaç gündür i̇ncelemenin övüldüğü kadar varmış, abartmıyorlarmış :) İnceleme yazan kişi salt kitabı tanıtmayıp kendi hayatından kesitlerle, duygularla yazınca daha bir güzel oluyor yazılanlar iyiki öyle başlamışsın :) Her bir satırına cümlesine yorum yapmak ve altına imzamı atmak istiyorum ama o kadarını buraya sığdıramayacağım için ben de birkaç yeri ayriyeten belirteyim. Bilgi edinme konusunda tüm yazdıkların, Altay Cem Meriç'in insanları eziklik psikolojisinden çıkarması ve özellikle sonlarda yazdığın yeterli ve derinlikli cevaplar içeren literatür eksikliği. Bazı kitaplara bakıyorum, hakkında yeni bir kitap yazılacak kadar çetrefilli bir konuyu yalın ve sade olması için iki sayfada özetliyor. Ancak insanı tatmin eden bir cevap olmuyor. Bu tarz sorularda gençler zaten okumuyor/anlamıyor gibi yanlış bir düşünce ile kısa ve çok basit bir dille cevap verme yoluna gidiliyor ama kesinlikle tam tersi olması gerekiyor. Bu kitap inşallah bu noktada güzel bir başlangıç olur. Eline, kalemine sağlık. Bir tıpçı ve ilahiyat alanına ilgisi olan birisi olarak seni de inşallah ilerleyen yıllarda bu alanlarda göreceğiz :)
Bu ne güzel yorumdur yahu, dediklerine katılmakla birlikte Allah razı olsun senden diyorum :))
Enfes bir inceleme okudum. Kitabın hakkını verdiğin için yazdığın her bir harf, senin günah defterindeki haneni azaltsın inşaallah. İçime sinen şeyleri okumayı seviyorum bitmesini istemedim. Inceleme yazabilenler yazmalı abi bu şölenden bizi mahrum etmemeli. Gardaşım benim gururlandım jsjsbshakajaaj helal olsun beee ağlayacağım çok duygulandım. 🥺🔪
Önceki 5 yanıtı göster
En çok acıyı sevdiklerimize yaşatırız ya zaten :/ jdjdkd
1 yanıtı göster
Reklam
İncelemenin güzelliğinden kafayı yiyecem bu neeeee
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.