GÜZEL YAŞA
ASLI ÇİLDİR
SİNADA YAYINEVİ
Merhabalar Sevgili Kitap Dostları
Bugün sizlere Sevgili Yazar Aslı Çildir Hanımın Kaleminden çıkıp #sinadayayinevi tarafından yayınlanan Güzel Yaşa adlı kitap yorumuyla geldim...
-Kitabımız bir kişisel gelişim türü olup, 23 konu başlığı altında , 111 sayfadan oluşmaktadır. Yazım dili sade, açık ve oldukça anlaşılırdır. Kitapta geçen her bir konu okuru son sayfasına kadar öğrenme arzusu içinde ilerletebilecek potansiyele sahip bir şekilde sürükleyicidir.
Sizi ilk sayfasında içine çekmeyi başarıp son sayfasına kadar tecrübe ve bilgi ışığında ilerleten kısa ama öz olup, yaşamınızın her anında size kılavuzluk edecek kişisel gelişim türündeki kitapları okumayı sever misiniz? Cevabınız evet ise bu kitap tam sizlik derim. Neden mi? Hadi gelin az biraz kitap içeriği hakkında bilgi vereyim size
-Yazar bu kitapta okurlarına ;
-MESLEK SEÇİMİ VE ÜNİVERSİTE HAYATI
-İŞ BULMAK
-CV NASIL HAZIRLANIR?
-İŞ GÖRÜŞMESİNE HAZIRLIK
-İŞ GÖRÜŞMESİ NASIL YAPILIR?
-İŞ HAYATI
-VEFAT
-MADDİ ZORLUKLAR
-BOŞANMA
-EMEKLİLİK HAYATI
gibi konular hakkında bilgi ve tecrübelerini anlatarak kılavuzluk etmektedir.
- Çocuklar ilk eğitimini nasıl ve kimlerden almalıdır?
-Ebeveynlerin çocukların hayatındaki rolü nasıl olmalıdır?
-Peki çocuğunuzun okuduğu okulun özel yada devlet okulu olması başarısına etki eder mi?
-Çocuklar sınavlara hazırlanırken nelere dikkat etmeliler , bu süreci başarılı bir şekilde geçirmek için nasıl bir yol izlemelidirler?
-İş bulmak için hangi yollara başvurulmalı?
-İş başvurusu için CV hazırlarken nelere dikkat edilmeli?
-İş hayatında otorite sahibi olmak için nasıl bir yol izlenmeli?
-Doğru eş seçimi nasıl olur? Karşı cinsler birbirlerini tanımak için nasıl bir yol izleyip nasıl adımlar atmalılar?
-Evliliğin temel kuralı nedir?
-Evliliğin mutlu sürdürülebilmesi için erkek ve kadın'ın birbiri üzerindeki ve çocukları üzerindeki rolleri nasıl olmalı?
-Ebeveynlerin çocuklarını sağlıklı bir şekilde eğitip büyütmelerine yardımcı olacak yollar nelerdir?
-Evlilik hayatlarında geçimsizlik yaşayan çiftler boşanma noktasına geldikleri zaman kendileri ve çocukları için nasıl bir yol izlemeliler?
-İnsanlar bir yakınını kaybettikleri zaman nasıl davranmalı, yaşadıkları travmayı sakin bir şekilde atlatabilmeleri için hangi yola başvurmalılar?
-Maddi bir kayıp yaşandığında eşler arasındaki iletişim nasıl olmalı? Bu süreci olumlu bir şekilde atlatmak için neler yapılmalı?
-Uzun yıllar çalıştıktan sonra dinlenmek üzere emekliye ayrılanlar bu süreçte neler yapabilir, hayatlarını hem dinlenip hem kazanımlarla geçirmek için ne tür uğraşlar, hobiler edinebilirler?
İşte bu kitabı okuduğunuz zaman yukarıdaki sorular gibi birçok soru sorarak bulacaksınız kendinizi ama bu soruların cevaplarını da her bir konu başlığını okuyarak öğreneceksiniz . Sizlerde bu soruların cevabını merak ediyorsanız size ve sevdiklerinize güzel tecrübeler yaşatacak, sizi son sayfasına kadar öğrenme arzusu içinde ilerletecek olan bu harika kitabı hemen seçkin kitap mağazalarından temin edip bu soruların cevaplarını öğrenebilirsiniz...
Şimdiden Tüm Okurlara Keyifli Okumalar Dilerim. Yazarımızın Kaleminin Daim
Okuyucusunun Bol Olmasını Dilerim...
Yeni Kitap Yorumlarında Buluşmak Dileğiyle... Kitaplar Işığınız Olsun.
Aslı Çildir