Yüz Karası
2024 1. kitabı
* Kasaba *Smut (çok az) *Yaralı ana karakterler. *Romantik Merhabalar. Yılın ilk kitabıyla buradayım. Benim gerçekten çok ama çok merak ettiğim bir kitaptı, okuduğuma değdi mi? Fazlasıyla. Duygusal, romantizm dolu kitapları seviyorsanız gerçekten çok seveceksiniz. Gracelyn Mae, yani Grace 15 yıldır birlikte olduğu kocası Finley ile darmadağın bir evlilikleri var. Kocasının daha ilk düşüğünden beri onu aldattığını biliyor ancak tanrıya her gün ona dönmesi için yalvarıyor. Fakat her geçen gün Grace daha fazla kabuğuna çekiliyor, kocası ondan uzaklaşmaya devam ediyor. Kocasının işi gereği, doğup büyüdükleri Chester kasabasına dönmeye karar verdikleri gün, Grace evliliği için oranın daha iyi geleceğini düşünse de bu defa kocasının kasabadaki ihanetiyle sarsılıyor. Ve tam da bu esnada, kasabanın yüz karası olarak adlandırdığı Jackson Emery'le karşılıyor. Jackson o kadar mükemmel bir adam ki, buz gibi dış görünüşünün ardında nazik ve düşünceli bir adamın var olması beni gerçekten çok etkiledi. Yani nasıl olabilir de bu kadar düşünceli, mükemmel olabiliyorsun anlamıyorum Jack-Jack :)) Nefret ettiğim karakter çok kitapta ama Judy, Alex, Josie ve sevgili dost Tucker'ı çok sevdim. Seni unutmayacağım. Ayrıca bir konuya değinmek istiyorum, ilk okuduğum yurtdışı çıkışlı kitap değil ama yazarın karakterlerine seçtiği isimler gerçekten çok hoşuma gitti. Bilmiyorum, tuhaf bir şekilde güzeldi jdjdd Jackson ve Grace'in birbirini bu kadar güzel tamamlaması ise bence kitaptaki en güzel şeydi. Jackson'ın Grace'in düşük yaptığı çocukları için anneler gününde aldığı 7 buket çiçeğin, kitap okurken pek ağlamayan beni darmadağın ettiğini itiraf etmeliyim. Evet ağladım??? Yeni kitapta görüşmek üzere, kitapla kalın efenim. Brittainy C. Cherry
Yüz KarasıBrittainy C. Cherry · Martı Yayınları · 20243,327 okunma
1 +1'leme