Sunanın karmaşık ailesi
2024 1. kitabı
Okunma: 04 Ocak 2024 22:43
Kitap gayet güzel ve anlamlı ki ama anlaması ve bağlantı kurması da öyle. Yani okurken en baştaki bölümleri 3 kez okuyabilirsiniz o derece karmaşık ama en başta sunanın karmaşık hikayesini çok anlamlı bir yerde hikayeye bağlama kısımları inanılmazdı. Sunanın dedesinin babası seferın hikayesinden başlayıp sunananın hayatına getiren yazar aslında en başta olan belli bir şeklide kadınların yaşadığı zorlukları ele almış çünkü kitapta çoğu karakter karaktersizler tarafından aldatıyor en önemlisi de onları kopuk hayatlarına getiren önce kadınların kendisi oluyor ve kendilerini bulunca da onları terk ediyorlar. Sunanın hikayesi de buna benzer Ali ile en baştan beri ilişkilerinde aşk veya sevgi yok ali kendini bulmak suna ise sevincini bulmak için çabalıyor en başta ilişkilerindeki o soğukluk onlar evlenince de devam ediyor suna Ali ile dine her geçen gün daha fazla bağlanıyor hatta suna tesettüre giriyor Ali ise ileri gittikçe günden güne kendini yitiriyor beynindeki sorunlara cevap veremiyor ve sunadan yavaş yavaş çekiliyor bir zamanlar kötü eski olan hayatına devam etmeye içmeye geceleri takılmaya yeniden başlıyor suna ise bu olanlardan sanki haberdarmış gibi ona takmadan yeniden sevincini bulmaya çalışıyor ve burada her şeyi bırakıp iki kere yerleşiyor ve o köyde sevincini yaşadığı doğallık ve güzellikten gerçekten artık sevincini buluyor.
Sevincini BulmakMustafa Kutlu · Dergah Yayınları · 20182,239 okunma