"Aradığın da seni aramakta..."
··5 alıntı·
23 +1'leme
34,1bin Gösterim
Dedem hacca gidiyor Hac bir evi yani kâbeyi ziyaret etmektir evin sahibini ziyaret etmek ise erliktir bu ziyaret her kula nasip olmaz Mevlâna Muhammed Nur 75 yaşlarındaydı geçimini odunculuktan sağlar kendi kazancını kendi eliyle kazanırdı odun kırmaya bir başlasın hele bir Bismillah desin sanki o çalışma anında muhterem dedemin bileğinde öyle bir kuvvet belirirdiki ben diyim çalışıp Allah diyen insanı Allah destekler bir de üstüne işten başını kaldır başını secdeye koy dünyanın en yenilmez ordusu sensin diyen Muhammed dedem torun derdi ipini alıp bir dağa git Besmeleni çek sırtına bir deste odun yükle onu sat böyle yaptığım zaman üstüme ordular gelse sanki yenilmez bir ordu ve kuvvet buluyorum dedem dedim elimdeki telefonla oynar iken beni bu ıssız yere niçin getirdin evlat dedi ses dinle doğanın yaratılışına bak desede onu ne anladım ne dinledim o çağırdı ben kaçtım şimdi o geçen yıllara bakıyorumda saatim işlemiş ben durmuşum gibi hissediyorum dedem odunları kırdı sırtına yükledi küçük bir dükkanı vardı o dükkanın içinde helal pişen ekmeğin kokusu ne güzeldi dedemin yüreği kocamandı bazen babamla birlikte giderler odun kırarlar ve evimize sıcak ekmek getirirlerdi insan o küçük bir dilim ekmeğin içindeki nimetin güzelliğini ancak büyüyünce anlıyor
Araya araya inşallah babayı bulmayız ikimiz de 😃
Ortada karşılaşırız umarım
ALLAHIM aminn :) 😅