2024 3. kitabı
#delibal Delibal Herkese Merhabalar... Sizlere bir solukta okuduğum harika bir kitap ile geldim. Defne ve Devrim... Onlar acıları ortak ve birbirini en iyi anlayacak çiftlerdi ta ki o güne kadar... Defne hayatının en mutlu günlerinden birini yaşarken ailesi gözlerinin önünde katledilmişti. Defne o olayda tek görgü tanığı olmuş ve ağır yaralanmıştı. Olaydan sonra uzun süre kendinde değildi ve sonrası ise teyzesi ile yurtdışına gitti. Ama bir yandan da intikam için ayakta duruyordu ve biraz toparlanın Türkiye'ye dönmeye karar verdi. Babası Ürgüp'ün meşhur Delibal Cave Hotel'inin sahibiydi seveni olduğu kadar rakip görenler de vardı ki bu suikast da ona işaretti. Sorumlular Defne'ye göre maalesef ki elini kolunu sallayarak geziyordu. Aşk tesadüfleri sever ya Defne Türkiye'ye döneceğim zaman uçakta yanında oturan adam ortaklarıydı aynı gün onu otelde de görünce artık baş belası olmuştu. Hele ki ortakları olduğunu öğrenince zira Defne yaşlı bir ortak beklerken hem genç hem de yakışıklı gamzeli bir ortak bulmak onu da şaşırttı. Ama Defne'nin önceliği farklıydı bulunacak katiller ve alınacak bir intikam vardı... Bulduğu ipuçları ve ona gelen tehdit mesajları ile yola çıkarak sonu getirecek olan Defne idi ama bu son onu nereye götürecekti. Kalbine kurşun yiyip hayata tutunan Defne için bu sona kalbi ne cevap verecekti? Kuzenleri Mira, İpek ve İnci her daim Defne'nin yanında ve dayanağı oldular. Ve birinin yanınızda olmadı size yardım etmesi pahabiçilemez. Onların oldukları bölümler ayrı eğlenceliydi. Bazen hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Defne ve Devrim de olduğu gibi. Ben Devrim'in karakterine ve samimiyetine inandım. Bence olaylar meydana çıkacak ama suçlu Devrim olmayacak işte olmayacak. Ama bunun için ne yapıyormuşuz kitabın devamının gelmesini bekliyormuşuz. Hemen devamı gelsin inşallah amin Karakterler,olaylar ve diyaloglar bakımından zengin. Yer yer hüzünlü yer yer eğlenceli bir kitaptı. @oleksayinlari Melda teke
DelibalMelda Teke · Oleksa Yayınevi · 202316 okunma