Abartılmış Bir Kitap (Linçlemeyin) :)
2023 39. kitabı
Kitap konusu ve konusunu işleyişi itibariyle sıradanlığın ötesine geçemiyor. Okur kendisine soruyor. Bu kadar olağan, sıradan ve bayağı bir kitap neden bu kadar meşhur olmuş ? Küçük bir çocuk olan Ze'nin bakış açısı ile sıradan normal bir hayata bakmak isteyenler olacaksa tavsiye ederim. Yoksa uzak durun efendim.
Şeker PortakalıJosé Mauro de Vasconcelos · Can Yayınları · 2022275,2bin okunma
1 +1'leme
2.060 Gösterim
Aynı fikirdeyim.
Bence devam kitaplarınıda okuyun. Sıradan bir çocuk değil Zeze , hikayesi de sıradan değil . Yani sonuçta ansiklopedi okumuyosunuz .
Muhtemeldir. Saygı duyuyorum. 😇🫡
Eğitim fakültelerinde okutulan, çocuklarda gelişim dönemleri ve psikolojik açımlamaları yaptığımız bir kitap. Bu açıdan bu kitabı yaygınlaştıran eğitimcilerdir sanırım. Tabi ki bir yetişkin için hayata bakış açısı katmak değil, ‘bir çocuğun gözünden hayata bakmak nasıldır?’ bunu anlamaktır esas.
Saygı duyarım 😇🫡
Ben de abartıldığını düşünüyorum. Fakat uzak durun denecek kadar kurgusu kötü olan bir kitap değil fikrimce. Okuyanlar için vakit kaybı olmaz ama beklentiyi de karşılamayabilir.
Aforizm
Daha nice güzel kitap varken yani ne biliyim vakit kaybı demeyelim yine de başkaca kitapların değerlendirilmesi daha uygun düşebilir diyebiliriz.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum " fareler ve insanlar" da aynı şekilde abartılmış bir kitap bence
😇🤝👍
Bende zor okuyorum. Yorumlara bakayım dedim 9—10 puanlar uçuşuyor.80 li yılların çocuklukları gibi. Yokluk,dayak,sevgisizlik. Neyse gideyim biraz daha okuyayım sonuna doğru fikrim değişir belki.