Puan vermedi·200 syf.····Okunma: 14 Ocak 2024 10:01 Kitap, bana hayatın her anında güzellikler bulmanın mümkün olduğunu gösterdi. Veronika, bir intihar girişiminin ardından, kendini bir akıl hastanesinde bulur. Üstelik çok kısa bir ömrü kaldığını öğrenir. Ancak, Veronika, bu zorlu koşullarda bile hayata tutunmayı başarır. Hastanede tanıştığı diğer hastalardan ve doktorlardan çok şey öğrenir. Hayatın anlamını, mutluluğu ve sevgiyi yeniden keşfeder.
Veronika'nın hikayesi, bana hayatı sorgulamamı sağladı. Hayatın ne olduğunu, mutluluğun ne olduğunu ve kendimin kim olduğunu düşünmeye başladım. En önemlisi de kitap, bana hayatın her anında güzellikler bulmanın mümkün olduğunu gösterdi. Bazen bu güzellikler gözümüzden kaçabilir, ama onları bulmak için çabalamak gerekiyor.
Kitabın en sevdiğim yönlerinden biri, Veronika'nın karakteri. Veronika, güçlü, cesur ve kararlı bir kadın. Hayatta karşılaştığı zorluklara rağmen pes etmiyor ve sonunda mutluluğu buluyor. Veronika'nın hikayesi, bana ilham veriyor ve bana hayatın her zaman güzel olabileceğini gösteriyor.
Kitabın bir diğer güzel yanı da, Paulo Coelho'nun kalemi. Coelho, hikayeyi sürükleyici bir şekilde anlatıyor.
Okumaktan büyük keyif aldığım bir kitap oldu. Kendi iç dünyanıza yolculuk yapmak istiyorsanız ve hayatı sorgulamak istiyorsanız mutlaka okuyun!