···Okunma: 19 Ocak 2024 14:37 Sayı frekansının, enerjisinin yoğun olduğu Afrika topraklarına gidiyoruz bu kez...
Kikuyu Kabilesine,burada ki yaşam yolculuğumuz güneş gibi aydınlık olacak emin olabilirsiniz.
Sayı frekansı dedim çünkü bu kabilede "9" sayısı büyük önem taşıyor.Araştırdığımda ise dokuz sayısının insan hayatına verdiği enerji,dünyanın daha iyi bir hale gelmesi için neler yapılmalı? sorusuna cevap olarak vermiş yazar ve bu sorunun cevabını satırlar boyu görmeniz mümkün.
Çok başarılı buldum.Dokuz kız,99 erkek ve dokuz ay bu imgelerin hikaye de önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum.
Dişil enerjinin dünyaya kattıkları zaten tartışılmaz bu dokuz dişil enerjinin yaşadıkları, evrene kattıkları,yaşam kaynaklarını doğadan nasıl alıp özümsediklerini,güneşe,aya,yıldızlara,bitkilere,doğaya verdikleri önem ve yazarın bunları destansı bir dille kaleme alması muazzamdı.Yine sürrealist akımı vardı ve bu akımın hikayeye masalsı bir tad vermesini çok başarılı buldum.Okura sağladığı doygunluk tartışılmaz.
Ve öğretiler...İnsanları bu derece önemsenmesi doğumu ve ölümü,başlangıcı ve bitiş noktası ve yaşamı yani hayatta ki süreci harika anlatmış yazar çok başarılıydı.Her kelimesi derinlik taşıyan,yazılan şiirler ve dualar bile durup düşünmeyi sağlayan muazzam bir metindi.
Ve feminizm,dokuz amazonun nasıl yetiştiği,yaşamlarına zarar veren tüm olumsuzluklarla ettiği savaşları ve sağlanan başarıyı büyük keyifle okudum.
Her dişil enerjinin içinde saklı kalan gücünü keşfetmesi için bu satırlara mutlaka yer vermeli.
Sevgiler