Şah
2024 1. kitabı
Aimee Carter’in Piyon, Vezir ve Şah üçlemesinin son kitabı Şah, tüm olayların zirve yaptığı bir kitap oldu. Kahramanımız Kitty Doe, artık maskelendiği Lila Hart olmak zorunda değildir, karaceketlilerin liderlerinden biri, bir Hart ve devrimin sözcüsüdür. İkinci kitapta kanlı başlayan isyan bu kitapta büyük bir yıkımla son bulur. Sahte Daxton isyancıları bastırır ve bombalar ile sığınakları yerle bir eder. Her şeyin bittiğini düşünen Kitty ise kuzenleri Lila ve Greyson ile birlikte Daxton’un esiri olur. Kazanmak için piyonları feda ettikten sonra Kitty için yapılacak tek bir şey kalır veziri gözden çıkarmak... Kitty’nin son hamlesi olayları çok farklı noktaya getirir. Bir yanda özgür bir hayat yasamak için mücadele etmek diğer yanda sevdiklerinin olmadığı bir hayat. Kitty kendi içini ve duygularını keşfeder. Mücadelenin, fedakarlıkların ve sevginin önplanda olduğu bir son tasarlanmıstır. Serinin en iyi kitabının Şah olduğunu düşünüyorum. İkinci ve üçüncü kitaplar macera açısından doyurucuydu. Kütüphanenizde mutlaka olmalıdır diyemem, ortalama bir seri denebilir. Okuyacaklara şimdiden keyifli okumalar.
Edebiyat & Roman
ŞahAimee Carter · Ephesus Yayınları · 20172,675 okunma