İNSANLIK DIŞI
2024 2. kitabı
Okunma: 26 Ocak 2024 21:42
Kesinlikle insanlık dışı bir kitaptı . Aklınıza gelebilecek bütün kötü olasılıklarının birkaç ay içerisinde küçücük bir şehri vurmasıyla inanılmaz sonuçlarını okudum. Kıtlık yüzünden kendi çocuklarını yiyen anneler babalar, atlarını yiyen askerler, çıraklarını yiyen ustalar.... Çocuğunu yemek istemediği için göle atan bir anne ve arkasından başlayan onun vicdan azabının dışa vurum şekli. DANS Uzun zaman sonra gerçekten okuduğum en iyi kitaplardan biri olabilir. Çok kısacıktı ama o kadar güzeldi ki. Üstüne üstlük bunun gerçekten yaşanmış bir hikaye olması beni benden aldı. Geçmişte Avrupa'da Gerçekten bunun yaşanmış olması çok talihsiz ve çok acı bir tablo . Bunun yanında yetersiz bir mahalli idare, din görevlilerinin umursamazlığı ve bundan faydalanmaya çalışan fırsatçılar. Gerçekten inanılmazdı. Daha kötü ne olabilir diye düşünürken illaki bir kötü bir şey oluyordu. Her dönem okunabilecek Okuduğunuz zaman illaki yaşadığınız dönemden Bir parça bulabileceğiniz bir kitap. E. Sude Kara Dansa Davet Jean Teule
Edebiyat & Roman
Dansa DavetJean Teule · Sel Yayıncılık · 202011,1bin okunma