Yeni Dünya düzeni
2024 4. kitabı
Okunma: 27 Ocak 2024 23:01
Her tarafı kameralarla çevrili, attığınız her adımın izlendiği, her hareketinizin kontrol edildiği, güç ve para ile oluşturulmuş kast sistemine göre bölgelere ayrılmış, nüfus planlamasının sıkıca kontrol edildiği, her an bir çatıda konuşlanmış keskin nişancılar tarafından öldürülebileceğiniz daha kötüsü saniyeler önce var olan sevdiklerinizin yanıbaşınızda öldürülebileceği; ama refah ve bolluk içinde yaşadığınız, para, barınma ve iş bulma derdinizin olmadığı bir bir devlet düzeninde yaşasaydınız nasıl olurdu? Kabul eder, düzene ayak mı uydururdunuz yoksa insan olmanın tüm gereklerini hunharca reddeden bu düzeni yok sayıp var olmak için mücadele mi ederdiniz? Kitaba ait tek hayal kırıklığım tüm akıcılığına rağmen yazılamayan sonu. Distopik bir dünya önünüzde akıp giderken sanki daha farklı, daha mücadeleci bir son beklerdim. Yine de okunmaya değer. Yazarın okuduğum ilk kitabı, diğer kitaplarını da en kısa sürede edinip, okumak istiyorum. Böyle olsaydı nasıl olurdu üzerine düşünmek için keyifli bir tercih oldu. Tavsiye ederim. 1000Kitap Keskin Nişancı Cem Selcen
Türk Edebiyatı Roman
Keskin NişancıCem Selcen · Doğan Kitap · 202114 okunma