2024 13. kitabı
Okunma: 29 Ocak 2024 00:00
Wallece; eşini ve oğlu Organ yetmezliğinden kaybetmiş kızını da kaybetmek üzeredir. Ve onu kurtarabilmek için elinden gelen herşeyi yapmaya kararlı. O ve arkadaşı Neill N102 şirkete gidip istediklerini dile getirirler Wallece'nin istediği kızına nakil için gerekli parayı bulmak için yeterince antimadde getirmesi gerekiyordur Neill ise sadece yeterince antimaddesi olanın binebilecegi göç gemisine binmek ister. Bunun için şartlar vardır Wallece kabul eğitim görmesi için getirelen yerde Bhalkos diye biriyle tanışır ve yakın dost olurlar Wallece'ye başka bir görev verilip siyah taşı bulması için görevlendirilir. Ve herkesten önce Portal denilen yerden atılıp Alkap'a gider. Ve orda bilmediği yeni bir dünya ve türler vardır Hayata kalmak için acımasız olması Ve kızı için tekrar dönmesi gerekiyordur. Üç farklı bölüme ayrılan şehir zengilerin; parazoyal, Orta kesim; linet ve fakir olanlarlarin ise evsizler diyarı olarak ayrılmış. Wallece, girdiği bütün bu zorluklara değecek mi oradan dönebilecek mi ve yaşadığı ihaneti atlatabilecek mi? Kitabı okurken resmen dünyanın sonu olarak hayal ettim çevre kirliliği, afetlerin, hayvanların, ağaçların yok olduğu, artı yaşanmayacak bir yer oldugunu yemek olarak sadece sentetik maddelerin ve içeceklerin olduğu bir yer haline gelmişti ve bu yüzden dünyanın 6 ay ömrü kalmış v ve bu bana çok korkutucu geldi sanırım bizim dünyada bunlardan çok fazla uzakta olmadığını düşündüm kitap boyunca. (Bence sevgili yazarımız dünyanin sonunu görmüş dedim ) Bilim kurgu fantastik tarzında olanı bir kitap o dünyayı yaratmak ve o dünyadan kopmamak çok önemli benim için yazar da bunu çok güzel başarmıs Kitabı okurken merakla ve heyecanla sayfaları çevirdim Devam kitabını sabırsızlıkla bekliyorum
PortalAbdurrahman Aydınlı · Otantik Kitap · 202352 okunma
1 +1'leme