2024 10. kitabı
Okunma: 30 Ocak 2024 01:20
Yüz KarasıYüz Karası Brittainy C. CherryBrittainy C. Cherry Uzun zamandır gördüğüm merak ettiğim ve başlamak istediğim bir kitaptı başlarken beğeneceğim konusunda çekincelerim vardı ama gerçekten kitap bahsedildiği kadar var benim favori karakterim tabii ki de Jackson Emery'di. Jackson&Grace siz mükemmelsiniz kusurlarınızla hatalarınızla tekrar yeni bir şeye başlama cesareti gösterme gücünüzle, birbirinizin yaralarınızı sarmanızla her koşulda birbirinizin yanında olmanızla, kendinizi keşfedip ve kendinizi keşfederken birbirinizi kendinizde bulmanızla birbirinize koşulsuz sevginiz ve aşkınızla herşeyinizle mükemmeldiniz iyiki bu kitabı okudum ve sizleri tanıdım.Elinizden bırakamayacağınız bol bol ağlayacağınız,gülebileceğiniz size tekrar tekrar umut aşılayacak,birşeylere yeniden başlama dayanağı olacak ve eğer benim gibi kötü bir zamandan geçiyorsanız sizi hem ağlatıp hem güldürebilecek hem de yaralarınızı sarabilecek türden bir kitap.Mükemmel bir kitap bayıldım herkese tavsiye ederim okuyun okutturun.
2024 Okuma Raporları
Yüz KarasıBrittainy C. Cherry · Martı Yayınları · 20243,323 okunma