Kitap yorumum
2024 12. kitabı
Okunma: 31 Ocak 2024 09:48
🪽 KANAT 🪽 🪽 Kanat kitabının yorumuyla sizlerleyim. Bir babanın Srebral Palsi hastası oğlu için mücadelesi, vefat eden eşine olan bağlılığı, genç bir öğretmenin meslek aşkı anlatılıyor. Rahat okunan bir kitaptı.Kitabın sonu beni pek tatmin etmese de genel anlam da çok güzeldi.Erkan'ı taktir ettim 🪽 Kanat kitabından bahsedecek olursam; Eşini doğum anında kaybeden Erkan bey, srebral palsi hastası olan oğlu Eray ile Halide teyzenin de yardımı sayesinde hayata tutunur... Eray'ın evde özel eğitim öğretmeni eşliginde tedavisi ve bakımı devam ederken; çok sevdiği ve bağlandığı öğretmeni Sema evlenip onları bırakması gerekir, bunun sonucunda ani bir kriz yaşayan Eray için acilen onu bir daha asla bırakıp gitmeyecek orta yaş üzerinde bir eğitmen bulmak için ilan verir... Erkan bey'in iş ilanını gören Hayat, Erkan'ın ofisine gelir ve İş deneyimlerinden bahseder...Ancak Erkan'ın aradığı kriterde birisi değildir... Hayat, Erkan'ı ikna etmek için elinden geleni yapıyor ve sonunda işe alınıyor... 🪽 Hayat, ata erkil bir toplumda büyüyen ve doğduğu evi kaderi görmek istemediği için yaşadığı coğrafyadan kaçarak, ailesinden uzakta İstanbul'da kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan genç bir kadın...Erkan, Hayat'ın bu gizemli hallerini çok merak ediyor. Bir yandan da oğlu Eray'a iyi gelecek mi Hayat, bunların hesaplarını yapıyor... Kitapla kalın dostlar @hayalcikalem_ @herdemkitapyayin #okudumbitti #kitapyorumu #kitapalıntısı #srebralpalsi #hayalcikalem #bookstagram #kesfet #erdeminkitapligi #kanat #haticebüber #herdemkitalyayın #sayfa208
KanatHatice Büber · Herdem Kitap · 202316 okunma