2024 6. kitabı
Okunma: 08 Şubat 2024 00:35
Merhaba arkadaşlar! Bugün size #kanat adlı bir eserin yorumu ile geldim. Size kitabın direkt konusundan bahsetmek istiyorum. Erkan ve Beyza çifti. Aşklarını ve bu yolda birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini okumak çok güzeldi. Aşkın sonucu olarak güzel bir taç ile evlenmişlerdi. Aşk evliliği, onlar için günler güzel bir şekilde ilerlerken hayat onlar için daha güzel bir yol çiziyordu. Birer anne ve baba olmak isteyen çift için müjdeli haber gelmişti. Beyza hamileydi. Doğumun riskli olduğunu bilen Beyza yinede evladına kavuşacağı günü bekliyordu. Ve o gün gelip çatmıştı doğumda evladını dünyaya getirmişti ama kendisi gözlerini kapamıştı bu dünyaya. Geride kalan Erkan için işler haddinden daha da zorlaşmıştı. Dünyaya gözlerini yeni açmış olan evladı Eray özel bir çocuktu. Yaşamı zorluklarla geçen Erkan ve Erayın hayatı elbet değişecekti. Özel bir çocuk olduğu için gördüğü eğitmlerde farklıydı bu yüzden özel bir öğretmene ihtiyacı vardı. Buldukları öğretmen evleneceği için işten ayrılınca yeni bir öğretmen arayışına girmişti Erkan, ve kader ağlarını örmeye başlamıştı. Hayat öğretmen iş için başvurmuş ve iki insanın belkide haberleri dahi yokken (belki de kader değilde planlar ile) bir araya geldiler. Ardından gelişen olaylar, saklanan sırlar, yapılan planlar ve gizlenen bir geçmiş. Sizce neler yaşandı? Okuyarak cevapları bulabilirsiniz. #alıntı ; Siz demez miydiniz uçacaksanız kendi kanatlarınızla uçun,koşacaksanız kendi ayaklarınızla.Bir başkası size ne kanat olabilir ne ayak. Mezarlıklar pişmanlıkların en son adresiydi,üstelik hem altındaki hem de üstündeki için. İnsan kaybettiği her sevdigiyle birlikte hayatının bir kısmını da gömüyor. @herdemkitapyayin #leylanınkitapütopyası
1K
KanatHatice Büber · Herdem Kitap · 202316 okunma