Bu kitap bize diyor ki bu dünyada sadece siz yoksunuz. Sizden daha kötü durumda olan insanlarda var.
Christy'nin gözünden insanları okuyoruz bu kitapta. Sadece sol ayağını kullanabilen doğuştan beyin felci kurbanı bir karakterin gözünden. Karakter demek ne kadar doğru olur tartışılır çünkü bu yazarın gerçek hayat hikayesi. Bu kitabıda bu kadar iyi kılan bu aslında.
Sevdiğiniz insanların size desteğinin ne kadar önemli olduğunuda gözler önüne seriyor aynı zamanda. Christy'nin annesinin ona olan inancı ve sevgisi olmasaydı Christy bunların hiçbirini başaramazdı.
Diğer değindiği bir konuda genelde insanlar engelli insanlardan korkar. Christy diyor ki benden korkmayın bende sizden biriyim. Sizin yaptığınız her şeyi yapamayabilirim ama bunun dışında aynıyız. Umarım bu kitabi okuduktan sonra insanlar engelli insanlara küçümseyerek ya da acıyarak bakmaya devam etmezler. Çünkü bu onların canını yakıyor.
Her şeyiyle muhteşem bir kitap. Herkesin kütüphanesinde bulunmali. Bu kitaptan çok şey öğreneceksiniz... Keyifli okumalar