Normal İnsanlar
2024 5. kitabı
Okunma: 23 Şubat 2024 01:05
Bu kitap ile ilgili hislerim o kadar karışık ki anlatmak çok güç olacak ancak bir yerden başlamak istiyorum. Öncelikle bu kitabı neden sosyal medyada herkesin bu kadar şişirdiğini ben anlayamadım. Benim için oldukça sıradan hatta zaman zaman sıkıcı olan bir kitaptı ki elime pek de alasım gelmedi. Konu oldukça yavandı. Sanki 17-18 yaşlarında birisinin elinden çıkmış gibiydi. Sayfalar boyunca birbirini sevdiği çok belli olan ancak ne istediklerine bir türlü karar veremeyen iki ergenin başka insanlara şans vermelerini ve sonunda yine birbirlerinin olmalarını okuduk ki bu başından bile beklenen bir şeydi. Açıkçası bitince bu kitabı ne için okudum ki ben diye sorguladım bir süre. Ayrıca yazardan mı kaynaklı yoksa çevirmenden mi kaynaklı emin olamadığım bir üslup sorunu var kitapta. Açıkçası başlarda beni adapte olmakta çok zorladı bu durum, ancak okudukça görmezden gelmeye başladım ve alıştım. Bir puan vereceksem benim kitaba sanırım puanım 5 olur. Çünkü daha kötü kitaplar da okudum, çok çok kötü diyemiyorum o yüzden. Ortalama diyeceğim yine de.
Roman
Normal İnsanlarSally Rooney · Can Yayınları · 20199,8bin okunma