·406 syf.··Beğendi
···Okunma: 23 Şubat 2024 22:17 Priscilla, Lahan Gazeteciler Cemiyeti'nde çalışan bir muhabirdi. Ve son zamanlarda Lahan da insanlar öldürülüyordu , vahşice öldürülen insanların failleri ise ; Abraska'lardı. Daha çok kadın kurbanlar seçen Abraska'ların nasıl varlıklar olduğuna dair net bilgiler olmasa da, bilinen en net bilgi ; onların seçtikleri kurbanları yemeleriydi.
Kadın kurbanların diz kapaklarının altlarının, erkeklerin ise kol ve omuzlarından yedikleriydi.
Güvenlik güçleri ve devlet onlara karşı hiç bir şey yapamıyorlar ya da yapıyorlardı.
Akşam saat yediden sonra sokağa çıkma yasağı vardı ama cezai işlem yapılıyordu. Sokağa çıkmayın, eğer çıkarsanız Abraska'lara yem olursunuz deniliyordu halka.
Priscilla ve Paul birlikte bu yaşanılanları haber yapmak için canla başla çalışırken, Polis Müdürü Daniel Koper ilginç bir şekilde onların tüm bunları halka duyurmasını istemiyordu.
Priscilla onlarla ilk karşılaştığında hemen orada öleceğine emindi ta ki Kira adlı, tilki kuyruklarına benzeyen renk renk kuyrukları olan Abraska gelip onu, diğerinin elinden kurtarmasaydı.
Sonrasında bu yaratıklarla defalarca karşılaşan Priscilla hep sağ kalmıştı ve artık bu yaratıkların içinde de iyi ve kötülerinin olduğuna inanıyordu.
Eh ne diyorduk sevgili kitap dostlarım. Devamıııı ve çok daha fazlası için kitabı okuyunuz :-)
Heyecan dozu yüksek bir korku /gerilim Labaraskuvi. Bu ay ki okuma listemde en beğendiklerimden biri
Merakla ve sabırsızlıkla devam kitabını bekliyorum