·368 syf.····Okunma: 02 Mart 2024 21:05 Çok güzeldi o kadar güzeldi ki...
Hikayemiz 21 yaşında ikinci bebegine hamile olan annemkz Hadley'nin çocuklarının babası Scott'u kuzeniyle yatakta basmasıyla başlar.
Ne başlangıç ama değil mi?
Her adı geçtiğinde en içten küfürlerimi duydu Scott.
Hadley şahit olduklarından sonra yeni bir yere taşınır ve esas erkeğimiz de bakınız ki yan evde oturan komşusu Elijah'tır.
Hadley'nin hamilelik, üç yaşındaki Lucy'ye annelik, işi ve hemşirelik okulu arasında yıpranmasını okurken göğsüm daraldı başıma ağrılar girdi. Cidden kızım kendine hiç durup durmak için fırsat vermedin.
Gerçi zamani da yoktu. Ayrıca Scott'un ailesi de bizdeki gibi tipik Türk kaynanalarına benziyordu. Şu görmüş kedi gibi tüylerim diken diken okudum onlarla ilgili her paragrafı.
Başrollerin yollarının kesişmesi de Lucy sayesinde bir markette oluyor. Şunu söyleyebilirim üç yaşındaki Lucy ve ben bu ilişkiye çok emek verdik.
Hikaye ilerledikçe Hadley'nin kafasında kendine koyduğu engellerin her biriyle yüzleştik kendine karşı o kadar ama o kadar katı ki sabrımı sınadı illallah ettim bir kaç yerde...
Ama hamileyken aldatılan ve hayatın zorluklarını en önden yaşayan bir kadınla empati de kurabildim hak da verdim.
Fakat sen Elijah...
Senin yanlış yaptığın tek bir şey bile yoktu. Tamam kitabın başında cipsleri Lucy'den almak için onu korkutman dışında ama orda da güzel bir olayı başlatmış oldu. Sabrı ve aniden söylediği kelebek sürüsünü canlandıran sözleri kitabı okurken sanki onlar bana söylenmiş gibi tepkiler vermeme, okumaya ara verip kendime gelmek için evin içinde gezinmeme neden oldu.
Bu senenin favori karakterden olacağını kanıtladı.
Bu kitap okunurken geçirilen her zamanı hak ediyor. Okuyun, okutunuz.
Not: Artık piercingleri seviyorum sanırım, okuyanlar anladı :)