2024 2. kitabı
Okunma: 06 Mart 2024 16:43
Bu tam olarak inceleme sayılır mı emin değilim. Düşüncelerimi olabildiğince aktarmaya çalışacağım. Öncelikle kitaptan bir paragraf eklemek istiyorum Tam ola­rak "ne" olduğumuzu sorgulamaya çalışan, beyin ve bağırsak arasındaki mükemmel fizyolojik etkileşimleri aktarmak için çabalayan ve hepsinden daha da önemlisi kendi vücudunuz­ da yalnız olmadığınız konusunda sizi uyarmayı amaçlayan bir kitaptan bahsediyoruz. Bu ara­ da mikrobiyotamızı şekillendiren sadece yediklerimiz değildir. Düzenli spor alışkanlığı günlük hayatınıza katmanız gereken önemli bir alışkanlık olmalıdır. Bu paragraf küçük bir özet gibiydi. Ama onun haricinde ben bu kitapta mikrobiyotamızın ne kadar önemli olduğunu aslında içimizde bizimle birlikte yaşayan küçük mikroorganizmaların  karakterimize davranış şekillerimize nasıl etki ettiğini öğrendim hemde hayret verici bir şekilde. Kitap su gibi akıp giden bir kitap  ama  buna rağmen  ara vererek okumak durumunda kaldım maalesef. Zaten yazarın Kadın Beyni Erkek Beyni kitabını da çok ama çok severek okumuştum bunu da keza öyle. Mutlaka okunması gereken bir kitap. İnceleme yazma becerim olmasa da yine birkaç cümle karalamak istedim kitabı çok sevdiğim için :) gerçekten okurken çok faydalanacağınız bir kitap. Şimdiden okuyacak olanlara iyi okumalar
Beyinde Ararken Bağırsakta BuldumSerkan Karaismailoğlu · Elma Yayınevi · 20178,6bin okunma