Hayat hiç adil değilsin.. 🙇🕊️
··4 alıntı·
23 +1'leme
21,2bin Gösterim
Bence gerçeği yansıtmıyor.
Hüseyin Gökçe Yalnız fotoğrafta istekler değil mevzu önce bunu açıklığa kavuşturalım. Maalesef toplumumuzda çoğu şey kadına yükleniyor çoğu şey bakın her şey demiyorum ama çoğu şey kadının sorumluluğu altında. Bir adam ortak yaşadığı alanda bile bir iş yaptığında alkışlanmadığı kalıyor. Neden? Zaten olması gereken o değil mi? En basit örneği ben şu an üniversite sınavına hazırlanıyorum ama çalışmam için yapmam gereken bir sürü iş oluyor hem dersin başına geç oturuyorum hem de sürekli masa başından kalkıp bir şeyleri halletmem gerekiyor. Bilmem anlatabildim mi?
Her şu karikatürü gördüğümde erkeklere de bir kaç parkur konulması gerektiğini düşünüyorum artık öyle bir dünya yok gibi herkes birbirine yardım edecek yemek hanımdaysa bulaşık adamda linç gelsin 😅🌸
@derinkitap_ dediğim gibi denge🌟 ben çamaşır noktasını örnek verdim elbette yapacağız elbette cam sileceğiz elbette o Michelangelo tavan şapelini çizmesi gibi perde takacağız fıtrat bellidir e olmazsa anada hastaysa ben yaparım😇
kadın ve erkek, birbirleriyle yarıştırmak için değil, birbirlerini tamamlamak için varlar.
Bu kadar net özetlenemezdi🙌🏻