TÜM KADINLARIMIZIN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLUYORUM🌸 Bu arada “GÖRSELDE NEDEN TESETTÜRLÜ KADIN YOK? diyen açık saçlı kadınlar ve erkekler olmuş çok mutlu oldum.❤️ Bu ne güzel sayfa arkadaş tesettürlü kadınlardan çok tesettürsüz kadınlarımızın sorması.Şöyle izah edim kullandığım program belirli krediler var. Yazılar ya bozuk ya da görsel sorunlu çıktı. Yoksa bende çok isterdim her farklı özellikte kadının burda olmasını görselde engelli hatta biraz kilolu kadınında olmasını ne kadar zengin çeşit o kadar güzellik. (Vallahi de Billahi de Tallahi de)😇
8 Mart Dünya Kadınlar Günü
··1 alıntı·
8 +1'leme
2.745 Gösterim
Emre Gündaş
Kadınlarımız için bu özel günde bir tasarım yapmak istedim.Siz varsanız ki biz varız 💕😇
Teşekkür ederiz nezâketiniz için sağolasın emeğine sağlık 🫂🦋
Ne demek Kardelen Yasemin ARLI hanım bugün sizin gününüz🌸😇🌟
Emre Gündaş
Bu arada “GÖRSELDE NEDEN TESETTÜRLÜ KADIN YOK? diyen açık saçlı kadınlar ve erkekler olmuş çok mutlu oldum.❤️ Bu me güzel sayfa arkadaş tesettürlü kadınlardan çok tesettürsüz kadınlarımızın sorması.Şöyle izah edim kullandığım program belirli krediler var. Yazılar ya bozuk ya da görsel sorunlu çıktı yoksa bende çok isterdim her farklı özellikte kadının burda olmasını görselde engelli hatta biraz kilolu kadınında olmasını ne kadar zengin çeşit o kadar güzellik. (Vallahi de Billahi de Tallahi de)😇
🤗🌼
🤲🏻😇🌸 gününüz kutlu olsun
Her gün kadınlar günüdür.. Her günün kadınlar için kutlu mutlu huzurlu sağlıklı olması için çabalamalıyız. Başörtülü bir kadının da şu güzel resimde olmasını isterdim.. işte bakış açısı....
Emre Gündaş
Yok be hocam bakış açısı değil denedim . Vallahide billahi de tallahi de denedim. Denediklerimin çoğu kötü çıktı arasında düzeltilebilir olan buydu çünkü bunu telefondan yaptım. Uygulamayla alakalı yoksa bende isterdim burda baş örtülü yahut tesettürlü bir kadının olması uygulamanın azizliği diyelim😇