2024 28. kitabı
Okunma: 20 Mart 2024 04:01
"Hey Ece! Su garip tipleri taniyor musun? diye sordu."Sürekli sana bakıyorlar." Melis, Ece'ye iyice yanaşarak, "Tuvaletten gelirken yanlarından geçtim ve garip şapkalı kadının sana bakarak 'Onu en yakın zamanda istiyorum. Not al!' dediğini duydum." dedi. Herkese merhaba Küçükken özel bir yeteneğiniz olduğunu hiç düşündünüz mü? Peki özel bir yeteneğiniz olsaydı bunun ne olmasını isterdiniz? "On üç yaşındayken herkes kendini özel zanneder ama sadece bazıları gerçekten öyledir." Ece, babası ve kedisi artemis ile yaşayan, çoğu zamanını en yakın arkadaşı Melis ile geçiren bir çocuktur. Ece, insanların zihninden geçenleri duyabilmekte ama bunun özel bir güç olmadığını, tesadüften ibaret olduğunu düşünmektedir ta ki yatılı olarak kalınan ve özel güçlere sahip çocukların bir arada olduğu Androdemia Akademi'den davet mektubu alana kadar.. Bu gelen davet mektubu ile birlikte bir çok sır açığa çıkacaktır. "Andromeda Akademi, sıradan okullardan çok farklı. Bu akademide en az bir yeteneğe sahip çocuklar yeteneklerini geliştirmek için buradalar.Her şey olduğu gibi ilerlerken, bir gece Zafer ve Talia Androdemia'nın kaderini değiştirecek bir olaya tanık olacaklardır. Akademi için bir şeyler yapması gerektiğini bilen çocuklar ise kendi takım arkadaşlarına durumu bildirdiğinde yeteneklerini birleştirmeleri ve birlikte haraket etmeleri gerektiğini çoktan anlamışlardı." Babasının da farklı olduğunu düşünen, annesi hakkında sorular sorsa da cevap alamayan Ece, Androdemia Akademi'de sorularının cevabını bulurken kendini de keşfetmeye başlayacaktır. Kitapta en sevdiğim kısım yürüyemeyen ve tekerlikli sandalye kullanan Fırat'ın uçma yeteneğinin olmasıydı beni aşırı duygulandırdı. +11 yaş ve üstünün rahatlıkla okuyacağı, çocukların hayal gücünü geliştirip sıkılmadan okuyabilecekleri tarzda bir eser.. Ayşen Sıla moderatörlüğünde okuduğum bu eseri çok sevdim Keyifle okuyun.
AndrodemiaAsaf Ekin Yeşil · Otantik · 202416 okunma