·392 syf.····Okunma: 29 Mart 2024 03:25 Tarık Tufan yine yapmış yapacağını :)Soluksuz okuduğum içinde sokak sokak gezdiğim ruhtan ruha geçtiğim bir romandı.Tarık Tufan kaleminin kitabın içine çeken bir yanı var.Bunu hemen hemen her okuduğum kitabında hissediyorum.Nitekim bu kitabında da öyle oldu.Kitap üç ana karakter üzerinden anlatılıyor.Aslında belki de herkesin bir dönem yaşadığı hisler,düşüşlerle,tekrar kalkmaya çalışmalarla,kendini bulma çabasıyla çevrili bir olay örgüsü hâkim kitapta.ilk bölümü geçtikten sonrasında kitap daha da meraklandırıcı olmaya başlıyor.Tahmin ettiğim kısımların yanı sıra ara ara yaşattığı sürprizler heyecanlandırdı beni okurken.Bu arada Tarık Tufan'ın Düşerken kitabında geçen karakterlerden Jülide ve İshak'ı hatırlatması da tatlı bir andı.Yazarın önceki kitaplarını da okumuş biri olarak kesinlikle kalemini,anlatış biçimini bu kitapla beraber geliştirdiğini düşünüyorum.Olumsuz anlamda yapabileceğim tek yorum kitabın sonlarına yaklaşıldığında olayları fazlaca ayrıntıya girerek uzatması oldu.Yine de kalemine sağlık Tarık Tufan hakikaten okunmaya değer akıcı bir kitaptı.Filmi de çekilse izlenir bence :)