2024 8. kitabı
Okunma: 22 Mart 2024 18:56
Ayfer Tunç 'u daha önce hiç okumamıştım. Suzan Defter ile tanışmış oldum. Okuduğum kitaplardan biraz farklıydı. Nasıl okunması gerektiğine kafa yormanız hatta biraz araştırmanız gerekiyor. Yoksa kitabı anlamadım diyerek yarıda bırakabilirsiniz. Bu yüzden daha ilgi çekici hale geldi gözümde. Ben yazarın anlatımını, kaleminin gücünü beğendim. Sizi sıkmadan olayları, insanlarının kişiliklerini, psikolojilerini tuttukları günlükler aracılığıyla akıcı bir şekilde aktarmış. Kitabı bitiridiğimde ise garip duygular içerisindeydim. Biraz hüzün vardı, biraz yalnızlık, biraz yarım kalmışlık, ortaya karışık duygulardı velhasılı. Yaşanmamış onca duyguya ve yaşanmamış hayatlara bakarak içiniz biraz buruk bitiriyorsunuz. Sanki kitabı okurken rüya görmüşsünüz de uyandığınızda(kitabı bitirdiğiniz de) kitaptaki özümsediğiniz duygular nedeniyle, yaşama daha bir dört elle sarılmam gerek, dolu dolu yaşamalıyım, yarım kalmamalı hiç bir isteğim demeye başlıyorsunuz. Okunması gereken ve tavsiye edilebilir bir kitap olduğunu düşünüyorum. Keyifli okumalar Suzan Defter Ayfer Tunç
Yaşanmamış yaşamlar...
Suzan DefterAyfer Tunç · Can Yayınları · 202520,2bin okunma