Serkan Karaismailoğlu'nun Beyinde Ararken Bağırsakta Buldum kitabında yolculuğumuza beyinle başlayıp bağırsak da bitirirken keyifli, zaman zaman eğlenceli, düşündüren bir yolculukla devam ediyoruz.
Sindirim sistemimizin başı olan ağızdan başlayıp, mide, bağırsaklar ve diğer organlarımızla nasıl iletişim halinde olup çoğaldığını, bağırsaklarımızın Hayati organlarımızın üzerindeki etkilerini okuyoruz.
Karikatür ve çizimlerle zengin bir içerik oluşturulan kitabımız gerçekten etkileyici. Kitabı okurken yeme alışkanlığınızı gözden geçirecek, yaşadığınız sindirim sistemi sorunlarını ve sağlık sorunlarının nedenini düşüneceksiniz.
Mikroorganizmaların yediğimiz yiyeceklere göre azalıp çoğalan, duygu düşünce ve davranışlarımıza doğrudan etkilerini okumak sizi şaşırtacak.
Yeme alışkanlıklarımızın kilo alma ve vermeden, eş seçimine kadar birçok hayatımıza etki eden olayların nedenlerini bizlere örneklerle açıklıyor yazarımız
Günümüzde bu tarz kitaplar pek bulunmuyor. Bence bu kitabı kaçırmayın elinize alın ve beyniniz de aradığınızın bağırsaklarınız da bulabileceğiniz bilgileri öğrenmenin keyfini çıkarın...
Keyifli okumalar