2024 39. kitabı
Tam bir nefretten aşka kitabı. Aşırı sevdim oldukça akıcıydı. Rs döneminden beni çıkardı diyebilirim. Çocukluktan gelen bir nefret ve çocukken hiç de mantıklı gelmeyen sebeplerden dolayı oluşan zorbalık. Aslında Macon Saint her ne kadar ailesine duyduğu öfkeyi Delilah üzerinden çıkarmış olsa da sadece gururundan dolayı zorba bir çocuk gibi davranmaya devam etmişti. Ve Delilah kırılmış ve incinmişti. Mezuniyet balosunda yaşadığı son olaydan sonra Macon Saint’den nefret etmiş ve bir daha onu görmemişti. O güne kadar Delilah’ın kız kardeşi Sam Macon’ın kız arkadaşaydı ama gün mezuniyet balosunda olanlar yüzünden Macon , Baker kardeşler ile işinin bittiğini söyleyip bir daha onlarla karşılaşmamıştır. Tâki 10 yıl sonra Sam Macon’ın asistanı olup annesinin saatini alıp üstelik Macon’ın adresini takipçilerine vererek bir kazaya neden olması sonucu ortadan kaybolmasıyla görüşmeye geri başlamışlardır. Delilah babasını kaybettikten sonra annesine bir şey olması korkusuyla bunu ondan gizleyecektir Macon’ın Samı’ı polise vermemesi karşılığında onu bulacağını söyler ama bulamaz ve Delilah ise ona bir yıllığına asistanı ve özel şefi olma teklifini sunar. Macon yollar sonra Delilah’ı görmüştü ve tüm gerçek tüm geçmiş gün yüzü gibi yüzeye çıkmıştı. Aslında ona ne kadar bağlı olduğunu biliyordu ama bunu asla söylememişti. Ve işte şimdi iki düşman karşı karşıya ateşkes yapacaklardı. Sam o saati iyi ki alıp gitmiş olacaktı ama geçmişte nefret gözlerini o kadar kör etmişti ki aralarında geçen atışmalar yüzünden ikisi de birbirlerini ne kadar net anladıklarını fark edememişlerdi çünkü onlar farklıydı. Onlar birbirlerini gerçekten herşeye rağmen görüyorlardı ama gurur bunun önüne geçiyordu geçmişte gurur vardı şimdi ise güven. Sam tekrar ortaya çıkacaktı ve kız kardeşine mezuniyette yaptığı ihaneti de gün gibi ortaya çıkaracaktı ama o gün orada arada kaynayan Macon Saint başka bir güven dalgası İle sarsılacaktı.
Tatlı DüşmanımKristen Callihan · Ren Kitap · 2023466 okunma