Psikolojik sorunlarınız olduğu düşünün ! Anneniz sizi psikolojik destek merkezine götürmek isteği ama sizde gitmek istemiyorsunuz ? Anneniz sizi zorla psikolojik destek merkeze götürüyor. Ve size babasıyla tehdit ediyor boşanırım diye tehdit ettiği Ve bir boşanma olayı olmasın diye istemediğiniz bir yer düşünün ! Anneniz size bırakıp ettiğini düşünün ! Ve size bir konferans solunu aldıklarını düşünün ve size bir test veriyorlar sizde sorunları cevaplıyorsunuz ve iligilinizi çeken bir çocuk var ve bu çocukla zamanla arasınız da bir şey olmaya başlıyor zamanla çocukla sevgili bile oluyorsunuz
Sonra öğreniyorsunuz ki ! Psikolojik destek merkezinde güvenli olmadığı tehlikede olduğunuzu
Size verilen ilaçlar aslında psikolojik ilaçlar olmadığı size daha çok hasta ettiği düşünün hem psikolojik destek merkezinin yakında akıl hastanesi olduğu ama o da akıl hastalığı olmadığı sizden gelen kişilerin yardım çığlığı acı çektikleri belki de öldüğü hastanenin arka bahçesinde aslında bir mezar yeri olduğu düşünün !
Ben kitabı beğendim konusu güzeldi tavsiye ederim Beyza Alkoç
Kar KüresiBeyza Alkoç · İndigo Kitap · 202011,5bin okunma