···Okunma: 07 Mayıs 2024 00:00 Arkadaşlar bu kitapta bi kötü karakter var , bir de çok kötü karakter var. Hangisini seçeceğiniz size kalmış. Masum olan biri varsa o da Pimlico. Yemin ediyorum Pim’e edilen işkence adeta bana edilmiş gibi. O panik atak yaşadı,bıraksam anksiyetesi bana vuracaktı. Kitabı okumadım,adeta film gibi izledim desem yeridir.
Bekar bir annenin on sekiz yaşındaki kızı olan Tasmin ,psikoloji bölümü öğrencisiydi. Annesi tarafından biraz baskıyla yetiştirilmiş ama bu da kendisini zihinsel anlamda çok iyi geliştirmesine vesile olmuştu. Ama bütün gelecek planları bir gecede,tanımadığı bir adam tarafından kendisinden çalınmıştı. Bir fuhuş çetesinin eline düşmüş ve bir mal gibi açık arttırmayla efendisine cinsel köle olarak satılmıştı. Bu andan itibaren Tasmin,Pimlico olmuştu.Ne kaçma çabaları,ne kendini veya Efendisini öldürme çabaları sonuç vermemiş o da zihnini koruyabilmek için susmuştu. Tam iki yıl boyunca türlü işkencelere maruz kalan Pimlico’nun hayatı ,sahibinin iş yapmayı çok istedipi Elder Prest’in o eve girmesiyle değişecekti. Elder ile ilk andan itibaren susarak anlaşabilmiş,kendini nedensizce ona çekilirken bulmuştu. Bu karmaşık hisler karşılıklı olsa da Elder,onu oradan kurtaracak kahraman değildi. Ya da ne olduğunu kendisi de bilmiyordu.
Daha önce okuduğunuz Dark kitapları unutun. Bu kitap Dark’ın kralı. Bakın kitapta içinizi rahatlatacak ne bir cümle ne bir karakter var. Öyle bir cehennem. Herkese kızıp sadece Pim’e üzülüyorsunuz. Öyle de güçlü bir karakter ki,üzülürken takdir etmekten de geri duramıyorsunuz. Tüm o işkencelere sadece zihnini kapatarak ve Hiç Kimse’ye yazarak dayanabilmiş. Ölmek isteseniz de ölemediğiniz bir hayat. Çekilecek gibi değil. Bu belki bir kitap ama bunu yaşamak zorunda bırakılan nice kız var dünyada. Beş kitaplık bir serinin ilk kitabıydı. Çok başarılı bir giriş kitabı olduğunu söylemem lazım. Devam kitabında umarım Pim gün yüzü görüyordur ve umarım onu bu pisliklere teslim eden kişi tahmin ettiğim gibi Annesi değildir. Kitap yeni bitti ama ben şimdiden devamı için sabırsızlanıyorum. Pim’in yaşadıklarını okumak kolay olmasa da çok sürükleyici bir kitaptı. Dark sevenlere gözüm kapalı tavsiyemdir