6/10
·136 syf.·
2024 37. kitabı
Kitabın ismi dikkatimi çekti ve aldım. Şunu fark ettim ki: Ya ben komediden anlamıyorum ya da tiyatro türü yazımlar benim ilgimi çekmedi. Kitabı okurken tiyatro halinin bir kaç farklı part haline göz gezdirdim. Sanırım zekam yetmedi. Hiç gülmedim. Verdiği bir kaç ince mesaj var. Onu da doğru algıladı isem. Koşarak alın okuyun diyeceğim bir eser değil. En azından fikrimce.
Edebiyat
Kibarlık BudalasıMolière · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 20236,9bin okunma
·
845 Gösterim
2 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Ne kadar samimi bir özeleştiri :) Piyes okumayı ben de sevmiyorum. Karakterlerin isimlerini de karıştırıyorum çoğu zaman. Bununla birlikte Molierre'in Cimri'si beni yer yer güldürmüştü.
ŞEYDA
Gönderi Sahibi
☺️😅 teşekkür ederim keyifli okumalar dilerim 💛
Ben de aksinize çok güldüm hanimefendi. Don Kisotla beraber Kibarlık Budalasinin ben de hep özel bir yeri olacak. Kendinize de haksızlık yapmayın. Ruh halinizle alakalı olabilir.