2024 38. kitabı
Okunma: 24 Mayıs 2024 00:00
Farklı kitaplar okumayı severim sanırım okuduğum en değişik kitap oldu #yazan7 Uzun zamandır dünyayı etkileyen Bts grubundan esinlenerek yazılan bu kitap farklı bir konuyu duru bir anlatımla okurlara ulaştırmış. Okurken başta kafa karışıklığı olsada karakterlerin oluşumu, amaçları okudukça çözülüyor. Gökyüzü alemini çözmeyi gerçek bağlantıyı kurup kendi benliği ile tanıştırmayı hedefleyen yazar farklı bir kurgu ile değişik bir okuma deneyimi sunuyor. Aslında bizimde özümüzde olan genlerle gelen o kadim bilgileri fark edebilmek, doğru frekanslar ve açık bir bilinçle nasıl ortaya çıkabileceğini anlatıyor kitap. 7 sayısı her zaman en özel olandır benim için özel oluşu evrenin her yanında yansımıştır. 7 kıta, 7 cennet kapısı, 7kat cehennem 7 Dünya harikası 7 tepe 7 gezegen ve benzeri bir çok örnek bu sayının sırrının öyle basit olmadığının göstergesidir. Değişik okuma yapmak isteyenlere tavsiye ederim. Bir müzik grubu düşünün her birinin kendine has özelliklerinin olduğu genç ve dinamik 7 farklı karakter. Onları bir araya getiren yazar Kozmos Armonisinin dünyaya inerek insanların gerçek uyanma süreçlerini hızlandırmayı planlamaktadır. Yazan 17 - 21 yaş aralığında olan bu gençler sadece iç güdüleri ile dünyaya bu Kadim bilgileri müzik aracılığıyla aktarmalarının zeminini oluşturdu. Yazarken verdiği isimler kod şeklinde oluyor ve rakamları toplamı 7 oluyordu. Sadece bir tanesi farklıydı J11o ise yazanla iletişim halinde olan tek kişi olup dünyaya geliş nedenini tüm gruba hatırlatacak kişiydi. Grup dünyaya geliş amaçlarını anlayıp yazanın amacını gerçekleştirecekler mi? Tesadüf yoktur,her şey olması gereken yerde ve zamanda olur.
Yazan & 7Ayla Kapan · Librum Kitap · 202313 okunma