Serinin ilk kitabını sevmiştim ama ikinci kitap bana tam merak ettiklerimi verdi Evreni daha çok aşina olduk. Yeni karakterleri de okuyoruz
Karou son kitapta öğrendiği gerçekle beraber Akiva'ya tekrar düşman oluyor. Her şeyi bırakıp Eretz'e gidiyor. Akiva'da zavallım her yerde Karou'yu arıyor Akiva ve Karou sahnesi çok azdı ama kitap öyle heyecanlı ki bunu görmezden gelebiliyorum. Tam savaşa hazırlık kitabı olmuş. Kimeralar ve Meleklerin yaşantılarının daha ayrıntılı anlatılmasıyla kafamda kurgu tam oturdu. Tam kitabın böyle hadi biraz gülelim dediğimiz yerler de Zuzana ve Mik çiftini okumak ilaç gibiydi ahhahaha. Mik ciddi ciddi Zuzana ne derse yapıyor yiceem Akiva'nın kardeşlerini es geçmemek lazım. Spoiler olmasın ama bir kardeşten hala ümidim var. Kabullenemem yoksa... Kitapta en çok şaşırdığım ve kızdığım Thiogo Bu nasıl bir kin, bu nasıl bir iticilik Brimstone'un mesajını Karou anlayabilecek mi? Bu savaşta neler olacak? Aşk kazanacak mı? Umut hala var mı? Hepsini son kitapta öğreneceğiz