Puanım 0
2024 30. kitabı
Okunma: 13 Haziran 2024 15:29
Bu kadından okuduğum 3. kitap. (1 roman 2 kısa roman) Ana kadın karakter Hannah, Olive'den (Aşk Hipotezindeki ana kadın karakter) daha zeki diyordum ki kendisinin tam anlamıyla bir o..... olduğunu öğrendim. Bu kız projesi için arkadaşının Nasa'da çalışan kuzeniyle buluşuyo ve çocuğa diyo ki "seni öpebilir miyim" Bu kadar da yollu biri kendisi. Sonra bunlar çocuğun ofisine gidiyo işte bilimsel şeyler konuşuyorlar sonra kız tabi azgın olduğu için duramıyor gidiyor çocuğun kucağına işte bişiler oluyo çocuk ileri gitmek istemeyince kız da sinirleniyo gidiyo. Kitabın IQ seviyesini umarım alhılayabiliyorsunuzdur. Kitapta da şey var 1 bölüm güncel zaman 1 bölüm geçmiş o sinirimi bozdu. Neyse sonra bu kız Nasaya başvuruyo bu adam kızın projesini reddediyo bu kız da adam projeyi reddeddi diye oğlandan nefret edito(kızın salaklık) sonra bu kız bir şekilde projesini hayata sokuyo Norveçe gidiyo orda buzulların arasında bir yerde sıkışıp kalıyo bu oğlanda kızı kurtarmaya geliyo sonra aşık oluyoslr böyşr bombok bir kitsptı. Yazım kurallarında asla bakmadan yazıyotum çünkü güzel yazmama değmez iğrenç leş ötesi bişeydi okumayın güzel diyen hayatında hiç kitap okumamıştır.
Romance
Below ZeroAli Hazelwood · Berkley · 20221,101 okunma
1.608 Gösterim
Yorumun kitaptan daha eğlenceli 😂😂😂 Tamm duygularımın tercümanı 😅
Elif
Kimsesiz Maria Brideın kapağı baya ilgi çekici duruyor he ama konusuna bakmadım hiç
Elif
Kadın karakter istediği kadar zeki, akıllı olsun kafası her gün başka erkeğin altında yatmaya yatıyorsa benim için aptalın tekidir.
Oha şimdi kitaba başlayacakdım ilk önce kitabın incemelerine bakayım dedim vee iyiki de bakmışım diyorum. Şuan kitaba başlamama kararı aldım... Doğrusu diğer iki kitabıda pek sevmemişdim sadece seri tamamlansın diye okuyordum ama buraya kadar bu yorumdan sonra kitabı asla okumam aydınlandım resmen qkejfifjfjkcn
Nobody okeyyy
Yorum beni rahatlattı:))) bende diyorum sorun bende mi herkes ali ali diye parçalanıyor ama ben yazarın bu kitabıni ne anladım ne içine girebildim acaba 1 ve 2 yi okumalıyım dedim baglantili mi diye bağlantı da goremedim sonra senin yorumunu okudum ve ilk 2 kitabı okumaktan vazgeçtim:)) Allah razı olsun beni zaman kaybetmekten kurtardın yarım bırakmayı sevmediğimden mecbur okuyacaktim..
Elif
The Love Hypothesis bunu ben çok beğendim ama bunun dışındaki çoğu kitabındaki ana kadın karakter salak
O sıra yazarın 4. Kitabını okuyan sen
Birdaha bu yazara tövbe