·416 syf.··Beğendi
···Okunma: 14 Haziran 2024 00:01 Bu kitap hakkında yapabileceğim upuzun bir inceleme olmalı aslında ama bir aya sığdırdığım için maalesef kelimeler elimden dökülemiyor.
Kitap hikayesi olarak fazlaca kaliteli her detayı düşünülmüş derin bir kurguya hapsolmuştu. Herkesin elinden bir gün böyle bir kitap geçmeli çünkü aşina olduğumuz peri masallarının aksine karanlık bir atmosferi ve gerçek kötü karakterleri var. Temeli ilmek ilmek işlenmiş ve gerçekten araştırılmış.
Ama bu kitabı okuması bence biraz zordu sanırım benden kaynaklı bir sorun ama sorunu tam olarak kavrayamadım çok istedim okumayı elime aldığımda okudum da ama bitiremedim. Betimlemeleri o kadar güzeldi ki resmen kitapta anlatılan ve tasvir edilen her şeyi bizzat yaşadım ve gördüm.
Karakterlerden ilk incelememde bahsetmiştim.(gildedda) yön değiştiren karakterler olmadı her karakter yazıldığı gibi işlendi. Öneririm..