Geceye Doğru :) Soru Ve Teşekkür..
“Okuduğunuz kitaplardan hayatınıza önemli bir etki bırakan veya sizi aydınlatan herhangi bir bölüm veya olay var mı?” 🦋♥️🍀 “Öğretmenler, yıl boyunca ekilen bilgi tohumlarının meyvesini toplama zamanı geldi. Şimdi dinlenme, yenilenme ve yeni başlangıçlar için nefes alma vaktidir. Bu değerli emek için tüm öğretmenlerimize en içten teşekkürlerimi sunarım.” 🎩 Ahmet TaşAhmet Taş
Ahmet Taş Düşüncesi
1 +1'leme
20,4bin Gösterim
Ahmet Taş
“Evet, Paulo Coelho’nun ‘Simyacı’ kitabını okurken, kahramanın kendi 'Efsane’sini takip etme yolculuğu beni derinden etkiledi. Özellikle ‘Dünyanın tüm evrenin, gerçekten istediğin şeyi elde etmen için seninle işbirliği yapacağı’ fikri hayatıma yeni bir bakış açısı getirdi ve kendi hedeflerime ulaşma konusunda beni cesaretlendirdi.”
Mülksüzler de geçen söz beni çok etkilemişti “Hiçbir şeyiniz yok hiçbir şeye sahip değilsiniz hiçbir şey sizin malınız değil özgürsünüz sahip olduğunuz tek şey ne olduğunuz ve ne verdiğinizdir “
İstanbul Hatırası-Ahmet Ümit o kadar besleyici bir romandı ki...Bir yandan polisiye kısmı,polisiye kısmıyla beraber İstanbul Tarihi,kahramanın aşk hikayesi ve dostlukları.Bireysel olarak insanın hayatta olabilecek her durumla karşılaşabilieceği olasılığı ve herkesten,herşeyin beklenmesi gerektiği...Herşey o kadar güzel harmanlanmıştı ki romanın tadına ve hayattaki bazı şeylerin de farkına varabiliyorsunuz.:)
Shanthram kitabı'ni okuduğumda çok iyi hissetmiştim. İnsanin iç dünyasıyla bulustuğu bir kitaptı bence
Tüm öğretmenler adına çok teşekkür ederim:) Her kitap ayrı bir hikaye.Beyaz Gemi' nin son paragrafları beni çok etkilemişti.Aslında çok çok var ama aklıma ilk gelen bu oldu.
Bu yorum görüntülenemiyor
Kiraz Ağacı ile Aramızdaki Mesafe kitabını okurken etkilenmiştim her yaştan insanın okuması gereken umut ve ilham verici bir kitap . En çok etkilendiğim kısım da Mafalda’nın her şeye rağmen başarmış olup hayata tutunmasıydı.