2024 63. kitabı
Okunma: 22 Haziran 2024 17:17
Ülkü tam bir bilgisayar kurduydu. Rastlantı eseri girdiği bir sohbet odasında farklı renklerde yazılan sözcükler ile karşılaşmıştı. Bu durumun oldukça gizemli olduğunun farkındaydı ve bir tuhaflık olduğunu sezmişti. Bilgisayarına kaydettiği bu konuşmaları fikrini almak için arkadaşı Yıldırım'a göndermek isterken yaptığı hata sonucu her şeyi Ulak'a göndermişti. İşte o zaman tehlike çanları çalmaya başlamıştı. KARTALLAR TAKIMI TEHLİKEDEYDİ! Hatta sadece onlar değil, değer verdikleri her şey ve herkes tehlikedeydi. Çünkü gençler yazılan sözcüklerin bir şifre olduğu keşfetmiş ve bu şifreyi çözmeye de çok yaklaşmıştı. Acaba sonrasında neler olmuştu? Keyifli ve öğretici bir maceraydı. Orman yangınına dair verilen mesajlar ise oldukça önemliydi. Havaların ısınmasıyla birlikte orman yangınları açısından en riskli dönemdeyiz. O nedenle okuduğum kitap vesilesiyle herkesi bu hususa dikkat etmeye çağırıyorum. Çünkü orman yangınlarının çoğu insan kaynaklı oluşuyor. Bir Kıvılcım Geleceğimizi Yakmasın, Ormanlarımız Hep Yaşasın! 12 yaş ve üzerindeki çocuklar için uygundur.
Kartallar TakımıCahit Kaya · Bu Yayınevi · 201440 okunma