KEMERLERİNİZİ BAĞLAYIN AHLAK SINIRININ ÖTESİNE GEÇİYORUZ
Selamlar, ben Leyla.
Bu kitabın çirkin bir yüzü var. Sadece bu kitapta değil, bu yazarın çoğu kitabında bu çirkinlik var ve okuduktan sonra kendinizi kirlenmiş hissediyorsunuz. Dkdkd (kirlenmek güzeldir diyen okuyucu arkadaşlarıma benden bol kalp)
Tabularınıza ve sınırlarınıza bodoslama dalan bu kitabı okumadan önce lütfen dikkat edin. Ben Penelope Douglas ’ın kalemine bayılıyorum. Ne olacağını bilmenize rağmen öyle bir gizem veriyor ki sayfalar elinizin altından su gibi dökülüyor. Akıcılık konusunda garanti verebilirim ama okuduklarınızı sindirebileceğinize söz veremem. İlişki dinamikleri Anadolulu bağrımızın kaldıracağı türden değil. Bakın, lütfen diyorum. Ancak öyle sahneler var ki… Yazar döktürmüş…
Tiernan’ın anne babası Hollywood ünlüsü gibi bir şey ve bu çift günün birinde intihar ediyor. 17 yaşında ortada kalan kızımızın velayeti neredeyse hiç görmediği üvey amcası Jake’e geçer. İki oğluyla beraber Colorado dağlarının eteklerinde yaşayan Jake, evini yetim kalmış Tiernan için açar. Ancak ne derler bilirsiniz, güvenme yetime, gelir koyar… (40 yaş esprim için kusura bakmayın)
Kar yağıp yollar kapandığında aylarca Zirve’de mahsur kalacak olanlara Allah yardım etsin çünkü Tiernan hiçbirine merhamet etmeyecek.
Aşık olunabilme potansiyeline sahip üç erkek olduğu için hepsine aşık oldum.
Jake bana birazcık Doğum Günü Kızı Pike’ı anımsattığı için kalbim hep biraz ondan yana olacak. Diğer yarısında da Noah var ama neyse ki onlar için sorun olacağını düşünmüyorum.
Aşkın farklı yüzünü görmek isterseniz lütfen okuyun. Ama dikkatli olun.