Aşırı süper iyi güzel sıradan tavsiye kitap.
2024 103. kitabı
Okunma: 28 Haziran 2024 16:42
Sen, Tanrı' nın yarattığı bir varlıksın. Kendini küçümsemenin dünyaya bir faydası olmaz. Çevrendekilerin güveni sarsılmasın diye küçülmek, meziyet değildir. Ben bu kitaba neler döşerdim de, bugün değil maalesef. Ah be. Ah ki ne ah. Sol elim ne diyor sağ elim ne yapmış.Gamze Toprakkale Kitap boyunca benden olur mu dedim ama ikna olamadım dostum. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatı olsa mı iyi olmasa mı çözemedim. Bir girift bilmece , tekerleme, bulmaca, satranç. Artık ne denirse. Bu kitabın ruhuna ters bir şey gibi görünecek söylediğim ama ben vazgeçtim ya. Valla. Daha doğrusu zaten hiç çabalamadım ki. Kitap şey diyor. Ağla kalbim ağla, sen ağla kalbim ağla. Sus. Sesin duyulmasın. İçinden ağla. Gogogo diyor demeyi çok isterdim. Bence benden sen de vazgeç dostum... Sen devam et. Diyeceğim, bu saatten sonra döşeyeceğim olsa olsa mayın olur. Hiç gerek yok. Kişisel gelişim kitaplarını bilmem de. Benim bir fikrim var tüm yaşadıklarıma rağmen var. İyiler cennete gitsin. Gerçekten. Ben çünkü iyiyi kötüden net bir şekilde ayıramıyorum ve kendine iyi diyenlerin çoğuna da öyle diyemiyorum. Hâliyle bu kitap ve daha nice kitapların dediği iyilik güzellik hoşluk kavramlarıyla şekillenmiş insanlarla aynı kalıba girmek istemiyorum. Frekansım tutmuyor. Bari kitaptan dem vurmuş olayım. Rezonans olayını çözdüm. Bazı şeylerin sebebi zaten belli de adını koyunca afili oluyor. İyi kitap.
Rezonans KanunuPierre Franckh · Koridor Yayıncılık · 202526bin okunma