2024 96. kitabı
Okunma: 01 Temmuz 2024 15:13
Babaannekerinden kalan miras ile yaşamını sürdüren iki kız kardeş Ebru ve Gökçe'nin yeni keşiflerle kendilerini bulma serüvenleri ... Metafizik, astroloji ve kadim ilimlere olan ilgisiyle Ebru; sessiz kitapsayfaları, eski yıldız haritaları ve derin meditasyon ile sakin dingin bir yaşam sürerken , Kardeşi Gökçe ; enerjik , mutlu kişiliği ve olaylara , insanlara sığ bakış açısıyla , çocuk gibi neşeli hâlleri ile birbirlerine çok zıt karakterler gibi görünseler de , muazzam bir şekilde birbirlerini tamamlıyor ve dengeyi kurmayı başarıp uyum içinde Mukaddes'ten kalan evde uyum içindeydiler. Gökçe , o gece büyük bir heyecan ile uzun zamandır sosyal medya üzerinden görüştüğü mimar ile buluşmasına hazırlanıyordu . Birlikte yemek yiyeceği mimarı etkilemek için büyük bir çaba ile hazırlanırken aslında kendinden uzaklaşan Gökçe'nin randevusu istediği gibi gidecek miydi acaba ? Gökçe'nin berbat olan gecesi , seneler önce vefat eden babaannelerinin bir deposu olduğuna dair aldıkları tebligat ile rafa kaldırılmış görünürken , genç kadının aklı zaman zaman o geceye kayıyordu. Depoda, Mukaddes ve yardımcısı Nurten ile yaptıkları çalışmaları , pek çok defter , notlar , çizimler bulan kız kardeşler arkadaşları Kerem'den yardım istemeden bu işin içinden çıkamayacaklarını anlarlar . Kerem'in de dahil olduğu grup büyük bir heyecan ve merakla Mukaddes'in bıraktığı bu manevi miras'ın üzerinde çalışmaya başlarlar .Eski defterler , astrolojik haritalar , geçmişin tozlu sayfaları , gizemli bir yolculuğa yönlendirmektedir bu üç genci ... Sonrası mı :⁠-⁠) Devamı ve çok daha fazlası kitapta elbette :⁠-⁠)
Roman-Edebiyat
Talihsiz RandevuŞebnem Özbey · Siyah Beyaz Yayınları · 202433 okunma