Her şeyden önce cumhuriyet tarihinden bu yana Arap düşmanı bir millet olduk. O zamandan beri söz şu oldu; Araplar bize karşı ayaklandı. Halbuki sözün doğrusu şuydu; İngilizlerin desteğiyle Araplar ayaklandı. Buna rağmen herhangi bir İngilize atıp tutulmaz. Aksine kraliçenin/kralın davetinde Türk'ü "gururla" temsil ettiğini söyleyenler türedi. 100 sene önce çıkmak zorunda olduğumuz doğu topraklarına burun kıvrılır da asırlardır İstanbul'u sahiplenen Roma kırıntılarına çanak tutulur, üniversitelerde konuşma yaptırılır, hipodrom şu an olsaydı ay ne güzel olurdu paylaşımları yapılır. Sarıkaya'nın karikatürü gibi, denize döktük ama biz de peşlerinden atlayıp tatile gittik. Lafı eğip bükmeyelim; Arap düşmanlığı, İslam'a açıkça düşmanım diyemeyenlerin ilk durağı olmuştur. Söylenen her sözü, alınan/alınmayan her tavrı biraz da böyle okumak gerektiği kanaatindeyim.
1 +1'leme
3.546 Gösterim
Islama açıkça düşmanım o zaman 🤚🏻
Madem birilerinden nefret edeceğiz Ruslar bunların başında gelmeli. Öztürkçüler, Türkçüler özelinde Tarih boyunca Türklere yapmadıkları zulüm, soykırım kalmadı. Ama kimse Rus düşmanlığı yapmıyor hayret
erhan
Nefreti bırak hep sempati var. Çünkü sebepler İslam düşmanlığı karşısında görünmez ediliyor. Yunanı, Fransızı, İngilizi, Rusu... Yüz sene önce dağın başındaki köylerimize değin kırıp geçirdi. Hala daha terör örgütünü açıkça desteklemelerine rağmen laf edeni yok.
erhan
Şimdi de milli futbolcumuzun yaptığı bozkurt işaretine takılı kalmışlar. Al işte bu kadar Türkler, yani hiç.
Avrupa devletleri sömürerek buginkü hallerine gelmiştir. Milyonlarca insanin kani vardir ellerinde, Türkler öldüren, faşist bir millet olsaydi bugün ne avrupa milletleri nede arap milletleri olurdi yeryüzünde, Ülkesine darbe yapip bircok topragi kaybettiren ittihatcilar sonrada anadolu da savaşip kurtulduk numarasiyla halki kandirip yillarca batiya boyum egdirmiştir! Hala batiya sevgi duyan besleyen varsa onlardan kalanlardir, bizler merhamet sahibi mazluma magdura el uzatan darda zorda olana kol kanat geren Türkleriz, peki sizler kimsiniz? Hamgi faşistlerin soyundan türediniz !
Bana bir tane arap devleti; hadi devleti geçtim bir tane arap göster ki Mekke' nin Yavuz Sultan Selim tarafından fethini, İstanbul' un fethini, Çanakkale zaferini kutlasın! Fatih Sultan Mehmet Han gibi Hadis'lerde bile övülen bir şahsiyeti saygıyla ansın!
👏🏻👏🏻