Aşk Cephesi Yorumum;
2024 12. kitabı
Okunma: 10 Mart 2024 00:55
Bahadır Yenişehirlioğlu’ndan yine bir roman, yine bir hayat hikayesi. Bu kitabı bilerek mart ayında okudum anlam ve önemi için. Yazarın kalemini zaten beğeniyorum, ilk başlarında konuya giriş olduğundan dolayı biraz sıkılır gibi hissetseniz de ilerledikçe heyecan kazanıyor ve konuya iyice odaklanmış oluyorsunuz. Şimdiki ve geçmiş zamana gidip aralarında o bağ, duygusal ve gerçekçilik çok güzeldi. Çanakkale’nin o geçirdiği anlar ve yalnızca bizim ordumuz değil karşı düşman orduyu da okumuş olduk. Her iki tarafı da okumak daha güzeldi. Sonlarda elbette gözlerim doldu, bu ülke, vatan kolay alınmadı. Büyük fedakarlıklarla, canla ve başla alındı, kolay da verilmez. Şehitlerimizin andım hem de roman okumuş oldum. Yazarın gerçek hayat ve tarihi ele alarak yazdığı için romanları seviyorum. Bu yazardan okuduğum 6. Kitap. Rafımda bir kitabı daha duruyor, onu da yine anlam ve önemi için temmuz listesine aldım. Aslında bayağıdır duruyordu rafta ama önceki temmuzlarda okuyamadığım için hep eledim. İnşaallah bu temmuzda okuyabilirim.
Aşk CephesiBahadır Yenişehirlioğlu · Timaş Yayınları · 2023681 okunma